Bekijk meer reizen naar Hawaii

  

Hawaii bestaat uit 137 vulkanische eilanden. Groot en klein, bewoond en onbewoond. De acht hoofdeilanden zijn stuk voor stuk een bezoek waard. Wie voor een vakantie eilandhoppen Hawaii kiest, ontdekt met eigen ogen dit stukje paradijs op aarde. Wat dacht je van een middagje surfen bij Waikiki Beach? Of een tocht door de weelderige natuur van Kauai? Of toch het grootste eiland: Big Island Hawaii?

Eilandhoppen Hawaii: van eiland naar eiland

Elk Hawaiiaans eiland heeft zijn unieke plekjes en eigenaardigheden. Proef van de surfcultuur op Oahu, slenter door de vulkanische landschappen op Big Island en voel je één met de natuur op het groene Kauai. Je betreedt bij aankomst op elk eiland een compleet nieuwe wereld. Geniet van de mooiste stranden en breng ook zeker een bezoek aan Chinatown, Pearl Harbor en de Waianapanapa-grotten. Een reis eilandhoppen Hawaii staat garant voor een vakantie vol verrassingen…

Romantisch genieten

Een romantisch tripje voor twee? Bezoek het sprookjesachtige Maui en beleef zonder twijfel een onvergetelijke vakantie. Enkele in rieten rokjes getooide danseressen verwelkomen je met bloemen en dans, waarna je een zorgeloze vakantie eilandhoppen Hawaii tegemoet gaat!

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Hawaii?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.