Bekijk meer reizen naar Hawaii

  

Hawaii is bekend en bemind om zijn vulkanische landschappen, zwartgeblakerde lavavelden en weelderige natuurpracht. Maar dat is niet alles wat de archipel te bieden heeft. Ontdek de eilanden zelf door voor de excursies en bouwstenen Hawaii te kiezen. Zo geef je je strandvakantie Hawaii of vakantie Hawaii nét iets extra’s!

Excursies en bouwstenen Hawaii: Islandpackage

Ontdek je het liefst elke uithoek van Oahu of snak je naar de ontelbare strandjes van Big Island? Wie voor een Islandpackage kiest, verblijft enkele dagen op een Hawaiiaans eiland naar keuze. Op Kauai kun je je vergapen aan kilometershoge kliffen, terwijl je op Maui één van de mooiste routes van het westelijk halfrond volgt. Welke excursies en bouwstenen Hawaii je ook kiest, je beleeft elke keer weer een uniek stukje van het eiland!

Surfen in Hawaii

Waikiki Beach is misschien wel één van de meest beroemde stranden ter wereld. Het op Oahu gelegen toeristenparadijs staat bekend om zijn waanzinnige zon- en surfmentaliteit. Wie even genoeg heeft van de bontgekleurde opblaasboten en voorbijschietende surfers, kan een kijkje nemen bij de suikerrietplantages en regenwouden van Oahu. De Wai’anae Mountains en de Ko’olue Range zullen je zeker niet teleurstellen…

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Hawaii?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.