Deze reis is inclusief:

  • verblijf
  • binnenlandse vluchten (géén internationale)
  • excl. intercontinentale vlucht – te boeken vanaf €1000

Highlights van deze reis:

  • Op alle eilanden de beschikking over een auto
  • Uitstekend te combineren met een verblijf in Californië
  • Langer verblijf mogelijk in alle genoemde plaatsen
  • De 3 bekendste eilanden

Bekijk hier de Reisdetails

Bekijk hier de Reisdetails
Hawaii, veel mensen komen hier om te surfen en van het heerlijke klimaat te genieten, maar de eilanden bieden nog zo veel meer. Ontdek alle geheimen van Hawaii met de vrijheid van een eigen auto. Let op: op onderstaande reis geldt dat de internationale vluchten en autohuur NIET zijn inbegrepen!
Oahu
Op Oahu word je welkom geheten met een traditionele bloemengroet. Het eiland bestaat eigenlijk uit 2 oude schildvulkanen met in het midden een breed zadel. Ruim 80% van de Hawaiiaanse bevolking woont op Oahu en dan voornamelijk in de hoofdstad Honolulu. Oahu is vooral bekend geworden door de marinebasis Pearl Harbor en de gebeurtenissen van de tweede wereldoorlog. In de winter is Oahu hét gebied om te surfen, dus haal je surfplank en de wax maar tevoorschijn! Andere bezienswaardigheden: Diamond Head voor een prachtig uitzicht, het toeristische Waikiki en één van de monumenten van Hawaii: Aloha Tower. Even geen zin om iets te doen? Ontspan aan het beroemde Waikiki Beach!
Kauai
Kauai wordt ook wel The Garden Island genoemd. Het eiland heeft haar naam te danken aan één van de zonen van Hawai’iloa, de ontdekker van de Hawaiiaanse eilanden. De oostkant is de natste plek ter wereld, waarbij er jaarlijks 11,7 meter regen valt (16,9 meter is het record). Dit is de reden waarom het eiland vele diepe valleien heeft, want deze zijn volledig uitgesneden door de regenval. Waimea Canyon wordt ook wel de Grand Canyon van de Pacific genoemd. Dit eiland is een enorme inspiratiebron geweest voor de filmindustrie; veel films gebruikte het op de set, zoals: de animatiefilm Lilo & Stitch, Jurassic Park en Pirates of the Caribbean. Je kijkt je ogen uit door de oogstrelende omgevingen vol met watervallen en diverse bossen. Je kunt hier altijd surflessen volgen en lekker wandelen of zwemmen. Hoe bedoel je op een leuke manier actief bezig zijn!
Maui
Maui staat bekend om haar prachtige stranden. Op Maui kun je onder meer een tocht maken naar het Haleakala National Park, met de grootste vulkaan ter wereld, wandelen door de gezellige winkelstraat Front Street in het pittoreske Lahaina of snorkelen en duiken in hét duikeiland Molokini. Om een échte Hawaii-ervaring te krijgen, raden wij je aan om ’s avonds een Luau-show bij te wonen waar de traditionele hula-dans wordt gehouden. Andere bezienswaardigheden en activiteiten om te doen: Hana Highway met haar 620 bochten en 59 bruggen, het woestijnachtige Summit Area en het afgelegen Kaewakapu Beach.
De beschreven highlights schetsen een mogelijke reis en dit is dus een voorbeeld. Het gaat hierbij om een maatreis die je naar eigen wensen kunt aanpassen. Vraag meer informatie aan bij onze HawaiiXperts voor advies en alle mogelijkheden. Zij zorgen ervoor dat jouw Hawaii-ervaring compleet en onvergetelijk wordt!

Meer informatie of een reisadvies op maat?
Bovenstaande reisbeschrijving is een voorbeeld van een bestaande reis. Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.

Jouw voordelen:

  • Binnen 24 uur een reactie (m.u.v. zon- en feestdagen)
  • Gegarandeerd persoonlijk advies van een Xpert
  • Dit advies is kosteloos en vrijblijvend!

Blogs