Deze reis is inclusief:

 • intercontinentale vliegreis
 • vluchten tussen de Hawaiianse eilanden
 • verblijf in tweepersoonskamer
 • excursies op ieder eiland

Highlights van deze reis:

 • Oahu
 • Hawaii
 • Maui
 • unieke combinatiereis van strand en natuur

Bekijk hier de Reisdetails

Dag 1-2: Oahu
Vliegreis vanaf Schiphol naar Honolulu, Oahu. Bij aankomst word je begroet met een bloemenkrans en naar je hotel gebracht waar je twee nachten verblijft. Op dag twee maak je een stadstour door Honolulu en brengt onder andere een bezoek aan Pearl Harbor. De rest van de dag kun je op eigen gelegenheid het eiland verkennen.
Dag 3: Oahu – Hawaii
Geniet van de schoonheid van dit tropische eiland alvorens je in de loop van de middag naar de luchthaven wordt gebracht voor de vlucht naar Kona op het eiland Hawaii, ‘The Big Island’. Aansluitend volgt transfer naar je hotel voor twee overnachtingen.
Dag 4: Hawaii
Vandaag staat een tour met alle hoogtepunten van het eiland op het programma. Je bezoekt onder andere het Volcanoes National Park, waar je getuige bent van de imponerende woestheid der natuur. Zo kom je veel te weten over het ontstaan van de diverse eilanden.
Dag 5: Hawaii – Maui
De reis gaat verder naar Maui, bekend om zijn prachtige stranden. Je vliegt naar Kahului en aansluitend volgt transfer naar het hotel voor drie overnachtingen.
Dag 6-7: Maui
Je maakt een excursie langs de Hana kustlijn en het typische plantage stadje Paia. Tevens breng je een bezoek aan het Kaumahina State Park en de Keanae Valley Lookout. Het Hana District biedt een zeer gevarieerde flora en fauna. In de buurt van Hana vind je onder meer de Wailua watervallen, Homoa Black Beach en de Waianapanapa grotten. Diverse uitzichten en fraaie surfstranden maken het geheel compleet. De gehele volgende dag is ter vrije besteding en ben je vrij om Maui op eigen gelegenheid te verkennen.
Dag 8: Maui
Aan het einde van de middag volgt transfer naar de luchthaven en eindigt je Hawaii-arrangement. Je kunt terugvliegen naar Amsterdam of naar een andere bestemming in de Verenigde Staten, maar uiteraard ook je verblijf op Hawaii verlengen.
Dag 9-10: Maui – Amsterdam
Vliegreis en aankomst op Schiphol.
Indien gewenst kun je je rondreis verlengen met een bezoek aan het eiland Kauai. Je vliegt dan op dag 5 van Hawaii naar Kauai en verblijft vervolgens drie nachten op Kauai. Op Kauai maak je twee excursies; je bezoekt onder andere de Waimea Canyon en maakt een helikoptervlucht over het eiland. Je reis gaat dan verder met een vlucht naar Maui. Zie dag 6 van de oorspronkelijke rondreis voor het verdere vervolg van je reis. In totaal heb je dan een 13-daagse rondreis.

Meer informatie of een reisadvies op maat?
Bovenstaande reisbeschrijving is een voorbeeld van een bestaande reis. Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.

Jouw voordelen:

 • Binnen 24 uur een reactie (m.u.v. zon- en feestdagen)
 • Gegarandeerd persoonlijk advies van een Xpert
 • Dit advies is kosteloos en vrijblijvend!

Blogs