Deze reis is inclusief:

 • verblijf
 • binnenlandse vluchten (géén internationale)
 • transfers
 • excl. intercontinentale vlucht – te boeken vanaf €1000

Highlights van deze reis:

 • Oahu met strand en watersporten
 • Big Island met vulkanen
 • Maui het bloemeneiland
 • De weelderige groene natuur van Kauai

Bekijk hier de Reisdetails

Ontdek de ultieme surfcultuur en het strand van Honolulu, ‘Waikiki Beach’, op Oahu. Wandel door het vulkanische maanlandschap in het Hawaii Volcanoes National Park op Big Island. Proef de zon in een sappige, verse, ananas op Maui en geniet tot slot van de prachtige en vooral weelderige natuur op Kauai. Het is alsof je na elke binnenlandse vlucht in een andere wereld stapt.

Dag 1 t/m 4: Amsterdam – Honolulu, Oahu
Na aankomst in Honolulu is er de traditionele bloemengroet en volgt een transfer naar je hotel in Waikiki waar je vier nachten verblijft. Tijd om op je gemak rond te kijken in Waikiki en te relaxen aan het fraaie strand of een van de vele watersporten te beoefenen. Je hebt voldoende tijd om het gehele eiland te verkennen. Wij adviseren om één of tewee dagen een auto te huren. Aangrijpend is het monument van de USS Arizona, in Pearl Harbor. Dit slagschip zonk tijdens de Japanse aanval naar de bodem van de haven. Onder water steken de kanonnen nog dreigend naar boven. 
Bekijk Diamond Head, de slapende vulkanische reus of het Lolani Palace en het standbeeld van koning Kamehameha.
De stranden aan de noordkust staan bekend om de hoge golven en zijn het domein van de surfers.

Dag 5 t/m 7: Honolulu – Lihue, Kauai 
Per transfer naar de luchthaven en inchecken voor de vlucht naar Lihue, op het noordelijkst gelegen eiland Kauai. Daar aangekomen ga je op eigen gelegenheid naar je hotel voor een verblijf van 3 nachten.  Je kunt hier heerlijk relaxen, maar met een huurauto kun je dit prachtige eiland ontdekken. De Opaekaa watervallen zijn zeker een bezoek waard. Met een huurauto kun je een prachtige tocht maken langs de groene, tropische landschappen Niet voor niets stond het eiland Kaiai decor voor beroemde films als South Pacific en King Kong.

Dag 8 t/m 10: Lihue – Kona, Big Island
In de ochtend op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor je volgende binnenlandse vlucht. Aangekomen op Big Island ga je weer op eigen gelegenheid naar je hotel waar je 3 nachten verblijft. Op het grootste eiland van Hawaii Archipel is veel te zien met als hoogtepunt Hawaii Volcanoes National park. Je vindt hier meerdere actieve vulkanen en misschien is er tijdens je bezoek wel een uitbarsting. Dat klinkt heftig, maar door de niet-explosieve aard van de uitbarstingen en de lavastromen zijn deze niet gevaarlijk. 

Dag 11 t/m 13: Kona – Kahului, Maui
Weer op eigen gelegenheid naar de luchthaven en inchecken voor de vlucht naar de luchthaven Kahului. Na aankomst op het eiland reis je weer op eigen gelegenheid naar je hotel waar je 3 nachten verblijft.  Maui staat bekend als bloemeneiland en daarom is het aan te raden om met een huurauto dit ptrachtige eiland te ontdekken. Bezoek de mystieke Lao Vally, een vallei gehuld in sprookjesachtige mist. Bijzonder is ook het Bamboo Forest, waar prachtige wandelingen gemaakt kunnen worden. Even helemaal niets doen, dat kan ook op Maui, want je treft hier de beste stranden van de eilandegroep.

14 t/m 16: Kahului – Amsterdam
Op dag 14, nadat je hebt uitgecheckt in je hotel, is je rondreis ten einde.  Vluchten vanuit Maui vertrekken doorgaans laat in de avond, zodat je op dag 15 aankomst op het Amerikaanse vasteland. Na de overstap wordt je vlucht vervolgd naar Amsterdam waar je op dag 16 zult landen.

Meer informatie of een reisadvies op maat?
Bovenstaande reisbeschrijving is een voorbeeld van een bestaande reis. Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.

Jouw voordelen:

 • Binnen 24 uur een reactie (m.u.v. zon- en feestdagen)
 • Gegarandeerd persoonlijk advies van een Xpert
 • Dit advies is kosteloos en vrijblijvend!

Blogs