Maak een rondreis op de schitterende eilanden van deze bijzonder archipel! Geniet van het natuurschoon, maak de golfbaan onveilig of neem een frisse duik in het heldere water. Welke eilandjes van Hawaii wil jij ontdekken?

Rondreis Hawaii

Maak nu een rondreis Hawaii om de mooiste plekjes van de bijzondere archipel te ontdekken! De verschillende eilanden van Hawaii lenen zich uitstekend voor een rondreis. Met een regelmatige vliegverbinding is het makkelijk en comfortabel om van de ene naar het andere eiland af te reizen! De eilanden hebben unieke flora en fauna. Elk eiland is het ontdekken waard!

Paradijs Hawaii

Hawaii is een echt paradijsje. Met parelwitte stranden, zwarte lavastranden, een helderblauwe zee, luxe resorts en veel bloemen is het de ideale vakantiebestemming. De eilandengroep bestaat uit verschillende tropische eilanden die in het midden van de Grote Oceaan liggen. De acht bevolkte eilanden (Big Island, Lanai, Kauai, Oahu, Maui, Molokai, Niihau en Kahoolawe) zijn ontstaan door vulkanische uitbarstingen. Nog steeds zijn de grootste vulkanen op de eilandengroep actief. Twee van die vulkanen liggen in het Volcanoes National Park.

Bezienswaardigheden Hawaiiaanse eilanden

Op Hawaii kijk je je ogen uit. Zo kun je bijvoorbeeld de werkende vulkaan Kilauea bezoeken, die in het Volcanoes National Park op Big Island staat. Of bezichtig de allerhoogste berg ter wereld, de Mauna Kea. Je kunt ook de Haleakala-krater op Maui bezichtigen. Deze krater werd door de NASA gebruikt om astronauten te trainen voor een reis naar de maan. Als je een auto huurt, kun je op Maui de Hana Highway volgen, een route van 56 kilometer en vijfhonderd bochten. Je passeert onderweg de jungle, diverse bruggen en prachtige lavastranden. Een echte aanrader tijdens je rondreis!

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Hawaii?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisadvies op maat voor je.

– OF –

Bekijk onze mooiste reizen naar Hawaii