Bekijk meer reizen naar Hawaii

  

Vakantie Hawaii? Hawaii is een echte droombestemming voor liefhebbers van zon, zee en strand. De waanzinnige stranden, heldere zee, hoge golven en het tropische klimaat maken Hawaï tot een waar paradijsje in de Stille Oceaan. Of je nu wilt zonnebaden, zwemmen of surfen… Kies je favoriete hotel Hawaii en het genieten kan beginnen!

Zonnebaden en zwemmen op Lanikai Beach, Oahu

Wuivende palmbomen, een parelwit strand, helder water: de droom van elke strandliefhebber! Lanikai Beach op het eiland Oahu is de perfecte locatie om te zonnebaden en zwemmen. Dit strand van anderhalve kilometer lang leent zich ook nog eens uitstekend om te kajakken, kanoën, surfen of windsurfen. Lanikai Beach is een echte aanrader voor een strandvakantie Hawaii!

Strandvakantie Hawaii: surfen in Hanalei Bay op Kauai

Hanalei Bay op het eiland Kauai heeft volgens veel reizigers het meest schitterende strand van Hawaii. Hanalei Bay bestaat uit een prachtig, half cirkelvormig zandstrand. Achter het strand heb je een adembenemend uitzicht op de watervallen en de Emerald Mountains. Deze baai is erg populair onder surfers, maar je kunt er ook leuk vissen en zwemmen.

Kaanapali en Black Rock Beach op Maui

Kaanapali Beach heeft vele namen, zoals Keka‘a Beach, Canoe Beach en Dig Me Beach. Kaanapali Beach in het westen van Maui is een walhalla voor watersporters. Alle watersporten die je maar kunt bedenken, kun je hier uitoefenen. Van snorkelen en duiken tot surfen, zeilen en kajakken! De zwarte rots (Black Rock) deelt het strand in tweeën. Black Rock Beach is een populair en druk bezocht strand met twee resorts. Hier kun je shoppen, dineren, bootexcursies maken of gewoon heerlijk relaxen en mensen kijken!

Het verlaten Papohaku Beach op Molokai

Dit kilometers lange en meters brede zandstrand vind je op het eiland Molokai. Dit rustige strand wordt druk bezocht door krabben en zeevogels. Papohaku Beach is ’the place to be’ als je een verlaten, tropisch eilandje zoekt! Op Papohaku Beach kun je zwemmen, snorkelen, bodysurfen, bodyboarden en surfen. Je waant je hier echt even in een tropische paradijs. Geniet van een welverdiende strandvakantie Hawaii!

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Hawaii?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.