Bekijk meer reizen naar Ierland

  

Groepsreis Ierland

Tijdens een groepsreis Ierland komen alle facetten waar Ierland bekend om staat aan bod: rust, natuur, cultuur, traditie en geschiedenis. Kortom, kies één van deze aanbiedingen en je leert Ierland pas echt goed kennen!

Als je Ierland wilt ontdekken, maar je wilt niet een individuele reis per auto maken, dan is een groepsrondreis door Ierland een goede optie. Ierland is een hele leuke bestemming om met een groep naar toe te gaan. Het groene eiland heeft een zeer aantrekkelijk aanbod van natuur en cultuur. Laat je verrassen door de Ierse gastvrijheid op het platteland en het sociale leven in de stad. De Ieren zijn heel nieuwsgierig en vriendelijk en vertellen je graag de mooiste verhalen over hun schitterende land.

Bezoek de hoogtepunten van Ierland!

Met een groepsreis Ierland kom je langs de mooiste plekken. Wat dacht je van de ongerepte natuur in Donegal tot de tropisch aandoende kust in het zuidwesten. En van Dublin en Belfast tot pittoreske vissersplaatsjes en van de beroemde natuurverschijnselen, zoals Giant’s Causeway tot de mysterieuze Januskoppen op Boa Island. Kortom, een afwisselende reis! Je maakt kennis met het maandlandschap The Burren en de prachtige en verborgen schatten in de Wicklow Mountains tijdens je groepsreis Ierland.

Georganiseerde groepsrondreis

Een georganiseerde groepsrondreis door Ierland is een efficiënte manier om de meeste hoogtepunten in de prachtige streken van Ierland te ontdekken. In een kort tijdbestek maak je kennis met eeuwenoude ruïnes, prachtige kastelen, de ruige kliffen, bruisende steden, pittoreske dorpjes en de vriendelijke bevolking. Geniet nu ook van je verblijf in Ierland.

Enjoy the pub in Ierland

Een vakantie in Ierland is niet compleet zonder een bezoek aan een echte ouderwets gezellige Ierse pub. Onder het genot van een drankje kun je een gezellig praatje maken met de lokale bevolking. Ieren zijn van nature erg nieuwsgierig en zullen je met trots over hun Ierland vertellen. ’s Avonds is er in een pub vaak livemuziek te beluisteren, waarbij gebruik wordt gemaakt van traditionele instrumenten, zoals de bodrán, tin whistle, fiddle, accordeon en harp. Kortom je groepsrondreis in Ierland zal je niet snel vergeten!

Op zoek naar een onvergetelijke groepsreis naar Ierland?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.