Deze reis is inclusief:

  • 10 nachten verblijf in vakantiewoningen op basis van logies

Highlights van deze reis:

  • Killarney
  • Doolin
  • Dublin
  • Cliffs of Moher

Bekijk hier de Reisdetails

Deze rondreis combineert alle hoogtepunten van Zuid- en Zuidwest-Ierland en is zowel geschikt voor families als voor stellen. Door de korte reistijden kun je in alle rust genieten van het prachtige landschap en kennis maken met het échte Ierse leven. Neem de tijd om een bezoek te brengen aan een typisch Ierse pub, om naar live muziek te luisteren en een praatje te maken met de gastvrije Ierse bevolking.

Dag 1 t/m 3: Dunmore East, Seacliff Holiday Homes (3 overnachtingen)

Seacliff ligt op de kliffen van Dunmore East. Behalve strand is er een waterpretpark in de buurt en volop gelegenheid om te wandelen, klimmen, fietsen, vissen en paardrijden. ’s Avonds wordt er traditionele Ierse muziek gespeeld in de pubs van het gezellige vissersplaatsje. Je kunt natuurlijk ook allerlei excursies maken en de stad Waterford bekijken. Je verblijft in een vakantiewoning type A.

Dag 4 t/m 7: Killarney, Killarney Lakeland Cottages (Ca. 220 km rechtstreeks, 350 km via de kust, 4 overnachtingen)

Een prachtige route langs de Wild Atlantic Way brengt je naar Killarney. Killarney is een toeristisch stadje, gelegen aan de Ring of Kerry. Bezoek het gezellige centrum van Killarney en ga een dag fietsen in het Killarney National Park. Met de boot kunt u vanuit Glengariff naar de zeehondenkolonie en subtropische tuinen op Garnish Island varen. De vakantiewoningen zijn rustig gelegen even buiten Killarney nabij Muckross Estate en het National Park. Je verblijft bij 2-4 personen in een vakantiewoning type A en bij 5 pers. in een vakantiewoning type B.

Bij te boeken excursies: Zeehonden en Garnisch Island (dag 4), Killarney Koets & Cruise, Boottocht naar dolfijn Fungie (dag 5-6).

Dag 8 t/m 10: Doolin, Doolin Holiday Homes (Ca. 190 km, 3 overnachtingen)

Via Tralee rijd je naar Tarbert. Na het oversteken van de rivier de Shannon met de veerpont neem je de kustweg richting Doolin. De vakantiewoningen liggen vlakbij de beroemde Cliffs of Moher. Maak een rondrit door het unieke natuurgebied The Burren, met zijn bijzondere plantengroei en onderaardse grotten. Vanuit Doolin kun je ook de ferry nemen naar de ruige Aran Islands. Je verblijft in een vakantiewoning type A.

Bij te boeken excursie: Boottocht naar Cliffs of Moher en/of Aran Islands (dag 9).

Dag 11: Terugreis naar Nederland

(*) De beschreven reis is geldig bij aankomst op zaterdag. Bij aankomst op dinsdag volgt een 12-daagse reis en verblijf je achtereenvolgens 4 nachten in Fethard-on-Sea, 3 nachten in Killarney en 4 nachten in Doolin.

Meer informatie of een reisadvies op maat?
Bovenstaande reisbeschrijving is een voorbeeld van een bestaande reis. Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.

Jouw voordelen:

  • Binnen 24 uur een reactie (m.u.v. zon- en feestdagen)
  • Gegarandeerd persoonlijk advies van een Xpert
  • Dit advies is kosteloos en vrijblijvend!

Blogs