Bekijk meer reizen naar Ierland

 

Je vliegt snel en gemakkelijk naar Ierland, in anderhalf uur vlieg je met een rechtstreekse vlucht van Schiphol of Eindhoven naar de hoofdstad van de Republiek Ierland, Dublin. Vanuit Amsterdam vertrekken ook vluchten richting Belfast, de hoofdstad van Noord-Ierland. In Ierland kun je een binnenlandse vlucht maken naar andere luchthavens. Zo ben je snel op de plaats van bestemming. Vliegvakantie naar Ierland iets voor jou? Een vliegvakantie is overigens ideaal om te combineren met een bus- of autoreis.

Combi tussen vliegen en een busreis

Het is ideaal om een korte vlucht naar Ierland te maken en daarna over te gaan naar een rondreis met de bus. Alles is al voor je geregeld en de touringcar brengt jou naar de mooiste plekken van het land. Jou dagen worden optimaal gevuld door de deskundige reisleiding. Elke dag weer wat nieuws om in vogelvlucht het mooiste te zien. Het programma is lekker gevarieerd en je hoeft je nergens meer zorgen om te maken. Geen stress om de routes, overnachtingen en overige kosten meer; alles is geregeld en de reisleiding zorgt ervoor dat jou Ierland-kennis flink wordt uitgebreid!

Na het vliegen de auto in

Naast het ‘all-in-pakket’ is het voor andere reizigers juíst fijn om vrijheid te hebben en zelf de touwtjes in handen te hebben tijdens de reis. De autovakanties bieden daar een uitkomst voor, zodat je toch op eigen tempo kan genieten van het land. Er staat per dag misschien wel vast waar je gaat overnachten en wat je aan kilometers moet overbruggen, maar dit is verder wel zelf in te vullen. Vaak zijn de extra’s, zoals excursies, die het avontuur compleet maken.

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Ierland?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.