Altijd al willen genieten van de Ierse natuur? Ga op wandelvakantie en ontdek de mooiste plekjes! Je wandelt door ruige gebieden en ontdekt de pittoreske dorpjes en overblijfselen uit de oudheid. Geniet van de stilte om je heen en kom helemaal tot rust in Ierland!

Wandelen in Ierland

Wandelen in Ierland betekent genieten van de ongerepte natuur. Je wandelt langs de mooiste valleien, ruige kliffen, pittoreske riviertjes, beboste heuvels en mysterieuze meren. Onderweg passeer je ruïnes van kastelen en kloosters, gezellige Ierse pubs waar je heerlijk kunt eten en nog veel meer!

Bereid je voor

Wijk je graag van de gebaande paden af? Dan is het belangrijk om je voor te bereiden. Een lange afstandswandeling vergt wel wat uithoudingsvermogen. Daarnaast is het belangrijk om elke dag op de hoogte te zijn van het weer. Van november tot en met maart moet je rekening houden met harde wind, veel regen en plotseling opkomende mist. Maar laat het typische Ierse weer je vooral niet afschrikken! Met een beetje voorbereiding maak je in Ierland de meest indrukwekkende wandelingen…

Neem mee tijdens je wandelvakantie…

Geen zin in gesjouw met bagage? Laat je bagage dan gemakkelijk vervoeren tussen de verschillende etappes. Zo heb je geen last van die extra kilo’s. Een rugzak tot 30 kilo is meer dan genoeg om alles wat je nodig hebt tijdens je wandeling mee te nemen. Neem ventilerende regenkleding en winddichte en warme kleding mee. Ook is het handig om een verbandtrommel, kompas en waterdichte bergschoenen en wandelschoenen mee te nemen. Zo ben je op alles voorbereid!

Offerte of meer informatie?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.

– OF –

Bekijk onze reizen naar Ierland