Onze reistip:
Een 8-daagse autorondreis met alle hoogtepunten van IJsland in vogelvlucht boek je al vanaf €1395 p.p.

Een reis naar IJsland betekent genieten van een ongekende rijkdom aan natuurfenomenen. Oneindig diepe fjorden, ronddrijvende ijsbergen, bulderende watervallen … Hoe ziet jouw ideale vakantie IJsland eruit?

Maak een rondreis en vergaap je aan de majestueuze watervallen, de spuitende geisers en de woestijnen van as, zand en lava. Of geef je over aan hoofdstad Reykjavik, misschien wel de hipste stad van Europa…

Vraag reisadvies op maat aan!


Bekijk meer reizen naar IJsland

  

Een reeks vulkaanuitbarstingen was er nodig voor de geboorte van het magische IJsland. In dit dunstbevolkte land van Europa tref je spuitende geisers, oneindig diepe fjorden en woestijnen van as. En dat zijn lang niet de enige natuurfenomenen die het ongerepte eiland rijk is. Wat dacht je van metershoge watervallen, mineraalrijke meren en de grootste ijskap van Europa? Of je nou voor een groepsreis IJsland of een autorondreis IJsland gaat: je kijkt je ogen uit! Je reis naar eigen wens samenstellen? Wij stellen graag samen met jou de vakantie IJsland samen die jouw verwachtingen overtreft.

IJsland reizen: stedentrip naar het hippe Reykjavik

Maak kennis met de IJslandse cultuur en het gezellige openbare leven van Reykjavik, één van de meest trendy steden van Europa! De winkels, de moderne restaurants en het uitdagende uitgaansleven zullen je geen moment vervelen. Of breng een bezoekje aan de katholieke kathedraal Kristskirkja. Even ontspannen na alle drukte? Bezoek de hippe Laugar Spa en kom tot rust in de zes sauna’s, verschillende jacuzzi’s en een binnen- en buitenzwembad. 

Groepsreis: bezoek de hoogtepunten van IJsland

Je kunt IJsland op eigen houtje ontdekken, maar je kunt ook kiezen voor een groepsreis. Je maakt dagelijks actieve en enerverende excursies, beleeft een indrukwekkende walvissafari of maakt kennis met andere hoogtepunten van dit unieke en vulkanische eiland. Je rondreis extra indrukwekkend maken? Dan kun je ervoor kiezen om de Faeröer Eilanden op de heen- of terugreis aan te doen.

Krijg je al zin om dit prachtige land te ontdekken? In dit reisverslag vind je de wonderschone highlights in Ijsland die je niet mag missen!

Combineer een vakantie IJsland met New York

IJsland ligt halverwege Europa en Amerika, waardoor een reis naar IJsland goed te combineren is met een bezoek aan de Amerikaanse metropool New York. Vergaap je aan de indrukwekkende natuurwonderen tijdens een van onze IJsland reizen om vervolgens alle hoogtepunten van The Big Apple aan te doen. Van het Vrijheidsbeeld tot Times Square en van Central Park tot het Metropolitan Museum of Art. Of bezoek ’s avonds een zinderende show op Broadway. New York en IJsland vormen een bijzondere combinatie!

Laat je verrassen door nog meer tips voor een reis naar het onverwacht mooie Ijsland!

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar IJsland?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.

Informatie en thema’s IJsland

Bekijk tips en bijzondere selecties van de mooiste reizen