Bekijk meer reizen naar IJsland

  

IJsland is te mooi en te bijzonder om op één vaste plek te verblijven. Trek er op uit met het hele gezin, maak de mooiste wandelreizen IJsland of verken het grootschalige eiland tijdens een autorondreis. Bezichtig indrukwekkende watervallen, ontspan in de Blue Lagoon, maak een jeepsafari door het maanlandschap, bekijk een actieve geiser of spot walvissen in de Atlantische Zee. Tip: combineer je autorondreis IJsland met één van onze actieve en avontuurlijke excursies in IJsland en jij gaat een onvergetelijke vakantie tegemoet! 

Autorondreizen IJsland langs alle highlights

Omdat IJsland zo veel te bieden heeft op natuurgebied, haal je het meest uit je vakantie als je een rondreis maakt langs alle highlights. Neem bijvoorbeeld eens een duik in de Blue Lagoon! Dit natuurlijke zwembad heeft een temperatuur van ongeveer veertig graden en schijnt een helende werking te hebben. Bezoek het bekendste meer is het gletsjermeer Jokulsarlon. In dit meer vol ronddrijvende ijsbergen, kun je regelmatig zeehonden zien zwemmen! Bekijk de imposante kraters en watervallen van The Golden Circle en voor een passende afsluiter van jouw rondreis verblijf je in hoofdstad Reykjavik.

Actief op reis

Ben je niet zo van het stilzitten? Kies dan voor een actieve rondreis! Breng een bezoek aan de lavaformaties van Dimmuborgir, maak een tocht over het schiereiland Tjörnes en bekijk ook zeker de Dettifoss, de krachtigste waterval van Europa. Op vele plekken, verspreid over IJsland, zijn bijzondere wandelroutes uitgezet. Behoefte aan iets meer actie? Maak dan een sneeuwscootertocht naar de Vatnajökull-gletsjer of vaar langs de ijsbergen van het ijsbergenmeer Jökulsárlón…

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar IJsland?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.