India

Een reis naar India betekent je laten overweldigen door de wereldberoemde Taj Mahal, de hoofdstad Delhi, heilige koeien en prachtige moskeeën. Elke reis en elke plek in India is anders … Voor welke reis ga jij?

Maak bijvoorbeeld een privérondreis door Zuid-India en vergaap je aan de mysterieuze tempels, kilometerslange theeplantages en ongekende zeelagunes. Of geef je over aan een combinatiereis India en Nepal, misschien wel de perfecte combinatie voor een rondreis voor beide landen.

Neem contact met ons op!

In het zuiden van Azië vind je een land van avonturen; India. Eenmaal aangekomen zul je je verbazen over de vele indrukken die je krijgt. Overal zie je verschillende kleuren en overheerst de spiritualiteit het dagelijkse leven van de Indiërs. India kent vele schatten die je met een rondreis kunt bezoeken. Wat dacht je van een rondreis Kerala, de tuin van het zuiden, of ontdek het noorden van India tijdens een 15-daagse rondreis ‘North Indian Discovery’. Welke reis je ook kiest, India zal je laten verbazen. Je reis naar eigen wens samenstellen? Wij stellen graag samen met jou de vakantie naar India samen die jouw verwachtingen overtreft.

Twijfel je over India? Blogger Femke ging erheen en is verkocht! Laat je verrassen door haar beste reistips India!

Jouw individuele rondreis door Noord-India 

Je kunt samen met een eigen gids Noord-India ontdekken. Je maakt dagelijkse actieve en enerverende excursies, geniet van kookdemonstraties bij de locals, maakt jeepsafari’s en maakt kennis met andere hoogtepunten van het unieke en indrukwekkende noorden van India. Krijg je al zin om dit prachtige land te ontdekken? In dit reisverslag vind je de highlights van India die je niet mag missen

Ontdek de schatten van Zuid-India

Wil je juist het zuiden van India ontdekken? Ga dan op rondreis samen met je eigen gids naar Kerala, ‘de tuin van het zuiden’ of bezoek de ongerepte natuurparken, zoals het prachtige Rajiv Gandhi National Park met de reis 13-daagse rondreis ‘India’s hidden treasures’.Het zuiden van India staat bekend de grasgroene theevelden en de exotische backwaters. Ook is Zuid-India ideaal voor de strandliefhebbers. Een bekend tropisch zandstrand is Goa, dit strand bezoek je dan ook met de 13-daagse rondreis!

Combineer een vakantie India met Nepal

Nepal, het land gelegen in de Himalaya tussen India en China. Hier maak je kennis met de het Boeddhisme en kun je de geboorteplaats van Boeddha bezoeken. Ook het schitterende Chitwan natuurreservaat is zeker een bezoek waard. Hier vind je tal van beschermde diersoorten, waaronder de neushoorn en de Bengaalse tijger! Kortom, je kunt Nepal en India in een geweldige rondreis India en Nepal combineren!

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar India?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.