{{ vm.imageAlt }}

Inspiratieavonden bij VakantieXperts

Elk jaar organiseren diverse reisbureaus van VakantieXperts een inspiratieavond rondom een thema. Alle avonden zijn gratis toegankelijk voor iedereen, klant of geen klant.

Wat kun je verwachten?

De Inspiratieavonden vinden plaats van 19:15 tot 21:00 uur in onze reisbureaus of op een locatie in de buurt. Specialisten van VakantieXperts en van reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in het thema, nemen je in woorden en beelden mee op reis. Onder het genot van een hapje en een drankje ontdek je zo de mooiste bestemmingen en populaire reizen. Ook heb je de gelegenheid om al je vragen te stellen.


Thema: wintersport in Canada

De meeste wintersporters kunnen zich de uitgestrekte skigebieden in Canada maar moeilijk voorstellen. De overweldigende natuurlijke omgeving waar je op je ski's of snowboard staat is adembenemend en met 100% sneeuwzekerheid ligt er gegarandeerd topsneeuw. De Canadese Poedersneeuw is wereldberoemd! Wil je alles weten over een wintersport in Canada? Onze CanadaXperts staan op 27 juni voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Het stadion van FC Volendam is de locatie voor de inspiratieavond Wintersport in Canada. Laat je verrassen en meld je aan via het aanmeldformulier!

Thema: cruisen

Een cruise maken staat gelijk aan de wereld zien in luxe. Ben je benieuwd welke cruise er goed bij jou past? Kom naar de inspiratieavond op 29 mei vanaf 19.15 uur in het Tolhuys aan de Zaan in Zaandam. Deze inspiratieavond wordt georganiseerd door VakantieXperts Zaandam in samenwerking met D-reizen Oostzaan, D-reizen Zaandam Gedempte Gracht en D-reizen Behouden Haven. Zin in voorpret? Neem alvast een kijkje op VX.nl/cruises! 
Laat je verrassen en meld je aan via het aanmeldformulier!

Thema: Canada en de Verenigde Staten

Droom je van een ultieme roadtrip door Canada of de Verenigde Staten? Kom dan op 27 september 2018 van 19:00 tot 21:30 naar onze inspiratieavond in de Heren van de Rechter in Steenwijk! Samen met Tenzing Travel nemen onze ReisXperts je uit eigen ervaring in woorden en beelden mee naar de highlights van deze indrukwekkende bestemmingen. Wij vertellen je alles wat je wilt weten over reizen met een camper, en er staat zelfs een camper van Fraserway voor de deur die je kunt bekijken. 
Laat je verrassen en meld je aan via het aanmeldformulier!