Je rondreis Japan verrijken met een interessante excursie of stedentrip? Bijvoorbeeld een bezoek aan het authentieke Hiroshima Japan of een dagje ontspannen bij warmwaterbronnen? Wij hebben de leukste bouwstenen voor je verzameld. Zo maak je je reis helemaal compleet!

Excursies en bouwstenen Japan

Op zoek naar nét die ene excursie om je vakantie in Japan te verrijken? Ga dan bijvoorbeeld mee met de trein naar Aso. Dit is één van de grootste vulkanische bergen ter wereld. Het zig-zagspoor en de hoogteverschillen maken dit traject uniek. Of bezoek een traditioneel Samurai-kasteel. Toch meer geïnteresseerd in een Wasabi-kwekerij? Dat kan ook! Liever een beetje ontspanning tijdens je reis? Ga dan mee op excursie naar de 3000 warmwaterbronnen in het kuuroord Beppu… Genoeg keus uit excursies en bouwstenen Japan!

Stedentrip: van Tokyo tot Hiroshima

Zie je het liefst zoveel mogelijk steden van Japan? Maak dan gebruik van onze korte stedentrips. Neem 3, 4 of 5 dagen de tijd om je helemaal onder te dompelen in de sfeer van een stad. Proef bijvoorbeeld van de bewogen geschiedenis van Hiroshima, waar een atoombom in 1945 een einde aan de Tweede Wereldoorlog maakte. Of bezoek het authentieke Kyoto. Nagasaki had vroeger goede banden met ons land. Bezoek hier bijvoorbeeld het park ‘Huis ten Bosch’ met de nagebouwde, Nederlandse gebouwen. Natuurlijk behoort Tokyo ook tot de mogelijkheden: deze wereldstad zet al je zintuigen op tilt!

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Japan?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.