Jouw rondreis door Japan verdient toch een Xpert?

Droom jij van een rondreis door Japan? Schakel dan de hulp in van één van onze JapanXperts! Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van maatwerkreizen. Dan doen we altijd door jouw wensen en jouw budget goed te leren kennen.  Als één van de grootste, onafhankelijke reisorganisaties van Nederland bieden wij jou een gigantisch assortiment van rondreizen naar Japan. Individuele rondreizen, groepsreizen, losse vluchten, excursies, losse onderdelen voor een Japan-reis op maat: wij maken er jóúw perfecte rondreis van!

Wat wil jij beleven op jouw rondreis door Japan?

Japan heeft op velen een grote aantrekkingskracht. De bekendere steden als Tokio met zijn moderne architectuur en Kyoto met zijn rijke geschiedenis, zijn ware trekpleisters. Daarnaast is de voorliefde voor natuur een goede reden om naar dit land te reizen. Imposante bergen, uitgestrekte rijstvelden, kleurrijke tempels en lieflijke pagodes zijn hier geen uitzondering!

Japan: land van contrasten

Het landschap van Japan kent vele contrasten. Van het koude, noordelijke eiland Hokkaido tot het subtropische Okinawa en van boerenakkers tot hooggebergtes. Maar naast deze landschappelijke contrasten, zullen vooral de verschillen tussen het moderne en het authentieke Japan je blijven verbazen!

Reizen met de supersnelle Shinkansen

De trein is het ideale vervoersmiddel in Japan. Zo rijdt de supersnelle Shinkansen, de Japanse hogesnelheidstrein, tussen vrijwel alle steden.Met snelheden tot 320 km/h zoef je door het magische landschap, op naar je volgende bestemming!

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Japan?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisadvies op maat voor je.