Bekijk al onze rondreizen naar Kroatië

 

Gaan en staan waar je wilt en je favoriete hoogtepunten van Kroatië op eigen tempo bezichtigen. Van de Adriatische kust tot pittoreske, middeleeuwse plaatsjes. En van indrukwekkende natuurgebieden tot havensteden. Je hebt zelf de regie in handen met onze individuele rondreizen door Kroatië!

De voordelen van individueel

De voordelen van een individuele rondreis? Je doet lekker alles op je eigen tempo! Wandelen, fietsen, kanoën… Je hoeft met niemand rekening te houden. Je bepaalt zelf wát je bezichtigt en voor hoe lang. Ben je een natuurliefhebber? Dan kun je vast uren door de overweldigende natuurgebieden trekken. Cultuursnuivers vermaken zich in de havenstad Dubrovnik, hoofdstad Zagreb of in pittoreske en middeleeuwse plaatjes als Rovini of Novigrad. Laat je inspireren door de reizen op deze pagina of neem contact met ons op: wij zoeken graag de reis die precies bij jouw wensen past.

Individuele rondreizen Kroatië met de auto

Graag individueel op pad met de auto? Tijdens een autorondreis geniet je van ongekende vrijheid en kun je gaan en staan waar je wilt! Rij langs de indrukwekkende Adriatische kust, de vissershaventjes, wijngaarden, charmante vissershaventjes en indrukwekkende natuurgebieden. Kies zelf je favoriete gebied: gaat je voor het rijk begroeide Istrië? Of toch liever voor het de ruige kust van Dalmatie? Of misschien trek je wel liever het binnenland in.

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Kroatië?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.