Deze reis is inclusief:

 • Reis per Comfort Class bus of luxe Excellent bus afhankelijk van vertrekdatum o.l.v. Oad chauffeur/reisleider
 • All inclusive
 • Ontbijt lunch en diner tijdens de heen- en terugreis
 • Genoemde excursies
 • Servicelijnen via Zeddam

Highlights van deze reis:

 • Compleet verzorgde reis op basis van All Inclusive
 • Zooverbeoordeling hotel Alan 8.1!
 • Bezoek aan maar liefst 4 nationale parken van Kroatië
 • Oa. Historische steden Zadar & Sibenik

Bekijk hier de Reisdetails

Busreis Kroatië
Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens deze reis die vrijwel geheel in het teken staat van de nationale parken van Kroatië. Een bezoek aan deze parken is een must en mag absoluut niet ontbreken tijdens een bezoek aan dit land. U zult zonder enige twijfel continu verrast worden door de prachtige natuurfenomenen tijdens deze bijzondere reis. 
Maandag: naar Zuid-Duitsland 
In Zeddam begint uw Oad vakantie met een lekker kopje koffie alvorens we vertrekken. Via de Duitse snelwegen rijden we naar ons eerste overnachtingsadres in Zuid Duitsland.
Dinsdag: naar Starigrad 
Na het ontbijt vervolgen we onze reis door Oostenrijk en Slovenië om vervolgens in Kroatië aan te komen. Een fraaie route brengt ons uiteindelijk bij Starigrad, de eindbestemming van deze reis.
Woensdag: Zadar 
We rijden naar Zadar, een charmante stad waar het oude netwerk van smalle, romantische straatjes goed bewaard is gebleven. Ook de rest van de autovrije binnenstad met de vele terrassen, boetiekjes en schitterende historische gebouwen maken Zadar tot en populaire bestemming.
Donderdag: Kornati NP 
Het eerste nationale park dat we bekijken is Kornati Nationaal Park. We rijden eerst naar Zadar. Vanaf hier stappen we op de boot en begint de excursie. Het park bevindt zich in het centrale gedeelte van de Adriatische Zee, tussen Zadar en Sibenik en bestaat uit 140 onbewoonde eilanden, eilandjes en klippen. Tijdens het wandelen op de eilanden of varen tussen de eilanden zal u helemaal opgaan in de tegenstelling van de felblauwe zee en de woeste eilanden (inclusief lunch).

Vrijdag: Paklenica NP 
Liefhebbers kunnen vandaag Paklenica Nationaal Park bezoeken, op steenworp afstand van ons hotel. 
Het is een betoverend mooi, uniek natuurgebied met grotten, mooie bossen en prachtige baaien. Het park stat bekend om zijn grote verscheidenheid in flora en fauna en de bergen waar u heerlijk kunt wandelen. Wij raden u aan om goede wandelschoenen mee te nemen. U kunt er ook voor kiezen bij het hotel te blijven en te ontspannen bij het zwembad, of een duik te nemen in de Adriatische Zee.
Zaterdag: Krka en Šibenik 
Vanmorgen gaan we het derde nationale park van deze reis bezoeken: Krka. Overal in dit park zijn houten vlonders aangelegd. Deze vormen wandelpaden en verbinden de talloze meren, beekjes en moerassige gebieden met elkaar. Via het wandelpad komt u langs zeven watervallen, het belangrijkste kenmerk van dit park. 
Op de terugweg brengen we nog een bezoek aan het stadje Šibenik. Hier brengen we een bezoek aan de prachtige St. Jakob Kathedraal uit de 15e eeuw, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat.
Zondag: vrije dag 
Vandaag heeft u de mogelijkheid om bij te komen van alle indrukken. Deze dag kunt u dan ook geheel naar eigen inzicht indelen.
Maandag: Plitvice Nationaal Park, Zagreb 
We verlaten ons hotel in Starigrad op weg naar een van de hoogtepunten van deze reis: de Plitvice meren. Dit is een prachtig nationaal park met bijzondere watervallen en meren in een beboste omgeving. In totaal zijn er zestien meren waar u langs kunt wandelen over diverse bruggen en wandelpaden. Plitvice wordt beschouwd als een van de mooiste natuurmonumenten in Europa. en staat sinds 1979 op de UNESCO werelderfgoedlijst van beschermde natuurgebieden. We overnachten in de omgeving van Zagreb.
Dinsdag: naar Zuid-Duitsland 
We verlaten ons hotel in de omgeving van Zagreb en rijden naar het zuiden van Duitsland voor de overnachting.
Woensdag: naar huis 
Na een unieke reis met veel herinneringen vertrekken we vandaag weer naar Nederland. In Zeddam kunt u bij terugkomst nog genieten van een afscheidsdiner.

Meer informatie of een reisadvies op maat?
Bovenstaande reisbeschrijving is een voorbeeld van een bestaande reis. Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.

Jouw voordelen:

 • Binnen 24 uur een reactie (m.u.v. zon- en feestdagen)
 • Gegarandeerd persoonlijk advies van een Xpert
 • Dit advies is kosteloos en vrijblijvend!

Blogs