Bekijk meer reizen naar Madeira

  

Kies je voor een van onze actieve vakanties Madeira? Dan ga je een reis vol avontuur tegemoet! Waar je ook naar toe gaat en wat je ook doet, een wandeling langs de levada’s van Madeira mag absoluut niet ontbreken. De beroemde 16e-eeuwse irrigatiekanalen vormen een route die je nergens anders ter wereld vindt. Wandelen Madeira iets voor jou?

Actieve vakanties Madeira: wandelen door de natuur

Wandelfanaat? Verblijf in een luxe hotel en maak ondertussen mooie wandelingen over het eiland! Een ervaren gids laat je met drie verschillende wandelingen kennismaken met de indrukwekkende uitzichten en bijzondere natuur van Madeira. Struin langs spetterende watervallen, klim naar de top van de 1861 meter hoge Pico Ruivo en vergeet ook zeker niet de mooie wandelpromenade in Funchal.

Een uitstapje naar de levada’s

De actieve vakanties Madeira zijn niet compleet zonder een levadawandeling. Deze eeuwenoude irrigatiekanaaltjes stromen met een totale lengte van 2500 kilometer over de eilanden en bieden een unieke kijk op het natuurschoon van Madeira. Ben je een ervaren wandelaar of juist een beginneling? Je hebt de keus uit verschillende wandelingen, variërend in tijdsduur en moeilijkheidsgraad!

Meer informatie of een vrijblijvend reisadvies op maat?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.