Bekijk meer reizen naar Madeira

  

Met de hoogste kaap van Europa, kleurrijke markten en authentieke dorpjes, heeft Madeira de vakantieganger heel wat te bieden. De verschillende autorondreizen Madeira voeren je langs gemoedelijke dorpjes, geurige bloemenvelden en de ruige natuur aan de kust. Wij hebben ook de leukste actieve vakanties Madeira voor jou!

Autorondreizen Madeira: een rondje over het eiland

Maak een rondreis en ontdek alle highlights van dit bijzondere eiland in de Atlantische Oceaan. Je kunt ervoor kiezen om in verschillende accommodaties te verblijven en zo op verschillende plekken van de sfeer te proeven. Het aan de zee gelegen dorpje Porto Moniz is een absolute aanrader. Hier liggen onder andere door de natuur gevormde zwembaden in zee, een absolute must see! En wat dacht je van de subtropische bloemen, waanzinnige uitzichten over de oceaan en de gastvrije bevolking?

Romantisch!

Een sprookjesachtige trip voor twee? Een autorondreis op Madeira kan heel romantisch zijn! Geniet met elkaar van het magische uitzicht op de Pico de Areiro, een van de hoogste bergen van Madeira. Of maak een romantische rit door het toverachtige bos Laurissilva. Grote kans dat je tussen het rijden door stuit op één van de sprookjesachtige watervallen die het bloemeneiland rijk is.

Meer informatie of een vrijblijvend reisadvies op maat?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.