Bekijk meer reizen naar Madeira

  

Madeira reizen? Een bezoekje aan de hoofdstad is meer dan de moeite waard! In Funchal kun je heerlijk winkelen en uitgaan, maar je vindt er ook veel oude straatjes en huisjes uit de 15e eeuw. En natuurlijk, net als in de rest van Madeira, is de natuur hier waanzinnig! Botanische tuinen, orchideeëntuinen: je komt het er allemaal tegen. Neem een kijkje tussen onze aanbiedingen en proef de sfeer van Funchal Madeira! Misschien vind je hier wel bijzondere accommodaties Madeira?

Verblijf in de hoofdstad

Funchal is een erg leuke stad om doorheen te wandelen. Niet alleen dankzij de vele bloemen en de botanische tuinen, maar ook door de wirwar aan nauwe straatjes en kleine huisjes. Sommige huisjes stammen zelfs uit de 15e eeuw! Je vindt er ook veel winkels en sfeervolle restaurantjes met terrasjes. Het is een levendige stad. Een bezoekje aan de haven is ook de moeite waard. Hier leggen regelmatig cruiseschepen aan. De ontspannen sfeer, de vriendelijke mensen en de monumentale gebouwen maken deze stad tot een erg interessante vakantiebestemming!

De fantastische flora

Net als in de rest van Madeira, vind je ook in Funchal veel mooie natuur. In de stad liggen onder andere botanische- en orchideeëntuinen. Hier kun je volop genieten de kleurenpracht van alle bloemen. Middenin het oude centrum vind je ook een sfeervolle bloemen-, groente-, fruit- en vismarkt. Wil je de stad helemaal goed bekijken? Tip: neem de kabelbaan en geniet van een waanzinnig uitzicht over de stad en omgeving!

Genoeg te doen in Funchal

Er is genoeg te doen in Funchal. Shoppen bijvoorbeeld, dat kun je er verrassend leuk. In het centrum vind je heel veel leuke kledingwinkeltjes. Maar ook erg gezellige restaurantjes en terrasjes. Uitgaan is ook een aanrader en het is niet eens zo duur. Een biertje kost maar twee euro en de entree bij de meeste clubs is zelfs vaak gratis! Je hoeft je dus zeker niet te vervelen in Funchal op Madeira.

Meer informatie of een vrijblijvend reisadvies op maat?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.