Bij een verblijf in New York kun je niet om de vele must see’s, must do’s en excursiemogelijkheden heen. Wil je het hoogste gebouw van The Big Apple bedwingen? Of bekijk je de stad liever met beide benen op de grond? Met onze excursies en bouwstenen zie je de mooiste plekjes van New York City… Misschien leuk om je combinatiereis New York of stedentrip New York mee te verrijken?

Door de stad: van zingen tot een boottocht, van helikoptervluchten tot een fietstour

Maak je een tocht met het Circle Line-schip, dan krijg je een duidelijk beeld van Manhattan en de daaromheen gelegen buitenwijken. De New Yorkers noemen de Circle Line Cruise zelf de ‘greatest American sightseeing cruise’ en die naam doet de tocht zeker eer aan. Je vaart zelfs langs het Vrijheidsbeeld. Het maken van een fietstocht is een andere manier om deze bruisende stad te ontdekken. Door voor ‘Bike the Big Apple’ te kiezen, maak je kennis met de bekende en onbekende delen van New York.

Excursies en bouwstenen New York

New York beschikt over oneindig veel excursiemogelijkheden, maar je kunt er ook voor kiezen om tijdens je vakantie een leuke dagexcursie naar Boston, Philadelphia of Washington DC te maken. Je vertrekt per luxe touringcar naar de stad van je keuze en wordt bijgestaan door een Engelssprekende gids die je alle highlights van de stad laat zien. Op zoek naar andere excursies en bouwstenen New York? Onze Xperts helpen je graag verder!

Op zoek naar een onvergetelijke stedentrip New York?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.