Bij een stedentrip New York kun je simpelweg niet om de typische stadscultuur heen. De stad ademt een bepaalde sfeer die je zelf moet ervaren om het te begrijpen! Maak bijvoorbeeld een fietstocht door The Big Apple en dompel je helemaal onder in cultuur… Ga jij voor één van onze combinatiereizen New York? Of ga je toch liever voor de combinatie stad en strand New York?

Stad en cultuur New York: fietstocht door ‘The Big Apple’

New York City behoorde ooit aan de Nederlanders toe en daar is af en toe nog wat van te merken. Zo is de fiets aan een flinke opmars bezig! Je kunt aan verschillende fietstochten deelnemen. Stuk voor stuk laten ze je kennismaken met bekende en onbekende stukjes van de stad en cultuur New York. Wat dacht je van een route door Central Park om te eindigen bij het wereldberoemde Apollo Theatre? Of een tocht met een uitzicht op Manhattan? Je komt misschien wel op plekken waar je anders niet zo snel zou komen!

Gospel Tour door Harlem

Harlem is misschien wel één van de meest befaamde buurten die New York rijk is. Om van deze sfeer te proeven kun je aan een Sunday Harlem Gospel Tour deelnemen. Bezoek de historische Morris-Jumel Mansion, bezichtig het Apollo Theatre en neem deel aan een kerkdienst vol gospelmuziek en –liederen. Wil je meedoen? Laat je lekker gaan!

Op zoek naar een onvergetelijke stedentrip New York?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.