Nieuw-Zeeland


Onze reistip:
Een 22-daagse autorondreis door Nieuw-Zeeland (excl. vlucht) boek je al vanaf €2025 p.p.

Veel mensen die er geweest zijn, zullen je zeggen dat Nieuw-Zeeland het mooiste land ter wereld is. Natuurlijk vanwege de dramatische mooie, ongerepte natuur, maar ook dankzij de uitstekende wegen en bijzondere overnachtingsmogelijkheden.  Ben je klaar voor de roadtrip van je dromen?

Zet vandaag jouw eerste stap van je vakantie naar Nieuw-Zeeland!

Vraag reisadvies op maat aan


Bekijk meer reizen naar Nieuw-Zeeland

 

Reizen door Nieuw-Zeeland betekent genieten van de natuur! Je passeert weidse valleien met besneeuwde bergtoppen, brede gletsjers, wilde rivieren en hoge watervallen. Neem eens een kijkje bij onze selectie van reizen naar Nieuw-Zeeland om een beeld te krijgen van de mogelijkheden!

Nieuw-Zeeland reizen: naar het Noordereiland

Op het Noordereiland vind je de grootste stad van het eiland: Auckland. Hier kun je heerlijk shoppen en cultuur snuiven. De stad Rotorua ligt in het midden van een vulkanisch gebied. Geniet hier van de modderpoelen en warmwaterbronnen! Op het Noordereiland ligt ook het grootste zoetwatermeer van Oceanië, het beroemde Taupomeer. Vergeet ook het nationale park Tongariro niet als je in Nieuw-Zeeland bent. Hier domineren drie werkende vulkanen en in het park zijn verschillende wandelroutes uitgezet. Voor de mooiste uitzichten!

Reis door naar het Zuidereiland

Het landschap op het Zuidereiland is een stuk ruiger dan op het Noordereiland. Je vindt hier grillige kusten, berglandschappen, gletsjers en fjorden. De rit met een TranzAlpine Train is een echte aanrader. Je rijdt van Christchurch in het oosten naar het westelijk gelegen Greymouth en passeert onderweg de meest uiteenlopende landschappen. Je komt langs de mooiste highlights van Nieuw-Zeeland, zoals de beroemde gletsjers Fox Glacier en Franz Josef Glacier. Andere natuurgebieden die je niet mag missen zijn de Southern Alps en het fjordengebied Milford Sound.

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Nieuw-Zeeland?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisadvies op maat voor je.

Informatie en inspiratie voor jouw vakantie naar Nieuw-Zeeland

Bekijk tips en bijzondere selecties van de mooiste reizen