Nieuw-Zeeland staat bij velen bovenaan de wensenlijst. En dat is niet vreemd. Nieuw-Zeeland betekent waanzinnige natuur: weidse valleien met besneeuwde bergtoppen, brede gletsjers, wilde rivieren en hoge watervallen! Wist je dat Nieuw-Zeeland ook heel leuk te combineren is met bijvoorbeeld Hong Kong, Sydney of het tropische Fiji?

Combinatiereizen Nieuw-Zeeland: het Noordereiland

Op het Noordereiland vind je de grootste stad van het eiland: Auckland. Hier kun je heerlijk shoppen en cultuur snuiven. De stad Rotorua ligt in het midden van een vulkanisch gebied. Geniet hier van de modderpoelen en warmwaterbronnen. Bijzonder! Wat je eigenlijk ook niet mag missen tijdens combinatiereizen Nieuw-Zeeland is het Tongariro National Park. Hier domineren drie werkende vulkanen… In het park kun je verschillende wandelroutes volgen en onderweg van de meest waanzinnige uitzichten genieten!

Reis door naar het Zuidereiland

Het landschap op het Zuidereiland is ruiger dan op het Noordereiland. Je vindt hier grillige kusten, berglandschappen, gletsjers en fjorden. In het zuiden van Greymouth liggen de beroemde Fox Glacier en Franz Josef Glacier. Andere natuurgebieden die je niet mag missen tijdens je combinatiereizen Nieuw-Zeeland zijn de Southern Alps en de beroemde Milford Sound.

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Nieuw-Zeeland?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.

– OF –

Bekijk onze reizen naar Nieuw-Zeeland