Welkom in Nieuw-Zeeland, het ‘land van de langgerekte witte wolk’. Met zijn pruttelende zwavelbronnen, rokende vulkanen en oneindig hoge gletsjers biedt Nieuw-Zeeland je een vakantie vol spectaculaire wandeltochten en waanzinnige uitzichten. Kies voor één van onze groepsreizen Nieuw-Zeeland en je wordt keer op keer verrast. In een kleine groep maak je kennis met de cultuur en verschillende natuurlandschappen van het land… Natuurlijk hebben we ook de mooiste individuele rondreizen Nieuw-Zeeland voor als je meer waarde aan vrijheid hecht!

Groepsrondreizen Nieuw Zeeland: avontuurlijke reis

Een liefhebber van natuur, avontuur en afwisseling? De avontuurlijke groepsrondreizen Nieuw-Zeeland zorgen ervoor dat je je geen moment verveelt. Bezoek het geothermische gebied van Whakarewarewa, snorkel een middagje bij Goat Island of kajak in de wateren van het Abel Tasman National Park. Wie zich waagt aan een tocht over de Tongariro Crossing, bedwingt één van de meest bijzondere dagwandelingen ter wereld!

De highlights van Nieuw-Zeeland

In een kleine groep maak je kennis met alle hoogtepunten van Nieuw-Zeeland. Spot de Kiwi in het Rainbow Springs Park, bewonder het thermische gebied van Wairakei of maak op eigen initiatief een stadswandeling door Wellington. In het Paparoa National Park bij Punakaiki kun je een glimp opvangen van de bijzondere pannenkoekrotsen. Een overnachtingscruise op de Milford Sound vormt één van de hoogtepunten!

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Nieuw-Zeeland?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.

– OF –

Bekijk onze reizen naar Nieuw-Zeeland