De glooiende heuvellandschappen, majestueuze bergketens en nadrukkelijk aanwezige Maori-cultuur zijn slechts een paar van de vele hoogtepunten van Nieuw-Zeeland. Het land leent zich met zijn waanzinnige natuurlandschappen uitstekend voor het maken van individuele rondreizen Nieuw-Zeeland. Bijvoorbeeld camperreizen. Natuurlijk hebben we ook de mooiste groepsrondreizen Nieuw-Zeeland voor als je je reiservaringen het liefst gelijk met reisgenoten deelt!

Rondreis door de natuur

Wil je Nieuw-Zeeland zo intens mogelijk meemaken? Kies dan voor een autorondreis en ontdek het gastvriendelijke karakter van de Nieuw-Zeelanders. Door te overnachten in farms, bed & breakfasts en homestays maak je het alledaagse leven van dichtbij mee. Tussen de overnachtingen door maak je een betoverende bootreis in de Bay of Islands, wandel je naar de top van de Mount Tongariro of bezoek je steden als Wellington en Christchurch.

Individuele rondreizen Nieuw-Zeeland: combinatiereis

De Nieuw-Zeelanders beweren over ’s werelds mooiste natuur in één land te beschikken. Oordeel zelf met een individuele rondreis langs de natuurpracht! Je reis verrijken? Combineer je vakantie dan bijvoorbeeld met een bezoekje aan Hong Kong, Sydney, Fiji of buurland Australië. Of wat dacht je van een stopover in de Amerikaanse miljoenenstad Los Angeles?

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Nieuw-Zeeland?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.

– OF –

Bekijk onze reizen naar Nieuw-Zeeland