Reis je graag op eigen tempo? Hecht je veel waarde aan onafhankelijkheid? Dan is een individuele rondreis misschien wel iets voor jou. Je reist dan op eigen gelegenheid van noord naar zuid of van oost naar west. Stel je reis helemaal naar eigen wens samen óf kies één van onze complete rondreizen!

Zelf samenstellen: rondreis Nieuw-Zeeland

Je kunt bij ons gemakkelijk je rondreis Nieuw-Zeeland naar eigen wens samenstellen. Je bepaalt zelf je route en beslist waar je wil overnachten. Je kunt je hele reis van tevoren samenstellen, maar er ook voor kiezen om een deel vrij te laten. Het beste kies je dan voor een flexdrive: een combinatie van autohuur, accommodatie en een routebeschrijving. Een geweldige manier om het land op je eigen manier te ontdekken!

Per touringcar

Vind je het leuk om in (Nederlands) groepsverband een reis te maken? Dat kan natuurlijk ook! Met een complete groepsreis reis je per touringcar naar de mooiste plekjes. Alles is van tevoren geregeld: van het vervoer tot de overnachting. En ook de route ligt vast. Jij hoeft alleen nog maar te genieten! Reserveer gemakkelijk van tevoren de voor jou geschikte datum. De reisleiding is ook bijna altijd Nederlands.

Internationale groepsreis

Vanuit Nederland worden er ook rondreizen met een internationaal gezelschap georganiseerd. Over het algemeen is dit dan ook in combinatie met een Engelssprekende gids en reisleiding. Als je vanuit Nederland een rondreis Nieuw-Zeeland regelt, geldt eigenlijk hetzelfde als voor de georganiseerd busrondreizen. Je programma staat vast en je kunt de reis boeken op de datum van jouw voorkeur. Bijkomend voordeel van een internationale groepsreis: het is goed voor je internationale contacten!

Een kampeerreis Nieuw-Zeeland

Veel Nederlanders kiezen ervoor dit uitgestrekte land per camper te ontdekken. Je hebt dan alles bij de hand en hoeft geen aparte tent of caravan op te zetten. Daarnaast heb je de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt! Een prima manier om op eigen tempo het land te verkennen. Over het algemeen ben je volledig verzekerd en kun je in Nieuw Zeeland nog de extra verzekeringen afsluiten. De inboedel van de camper is ter plaatse voor je geregeld en de overnachtingsplekken zijn op kaarten aangegeven.

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Nieuw-Zeeland?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisadvies op maat voor je.

– OF –

Bekijk onze reizen naar Nieuw-Zeeland