Bekijk meer reizen naar Noorwegen

  

Goed georganiseerd op reis? Kies voor een groepsreis Noorwegen! Je deelt je ervaringen direct met je reisgenoten en je hotelovernachtingen zijn allemaal geregeld. Omdat je zelf niet hoeft te rijden, geniet je onderweg al uitgebreid van het uitzicht op de bergen, fjorden en meren. Liever zelf op pad met een individuele autorondreis Noorwegen? We hebben natuurlijk ook de mooiste autorondreizen voor je!

Groepsreis Noorwegen: optimaal genieten!

Je reiservaringen het liefst meteen met reisgenoten delen? Ga dan mee op groepsrondreis! Samen met je reisgenoten vergaap je je aan de ene na de andere imponerende gletsjer of besneeuwde bergtop. Er is altijd iemand om mee te kletsen en zonder je je liever even af? Dan kan dat natuurlijk ook! Je krijgt genoeg tijd en ruimte om zelf op pad te gaan. Nog een voordeel: omdat je zelf niet hoeft te rijden, kun je optimaal genieten van alle imposante uitzichten onderweg. Spannende excursie gehad? Verwerk je indrukken in je hotelkamer die vooraf helemaal voor je geregeld is. Kortom: met een groepsrondreis Noorwegen hoef je helemaal niet meer te doen. Alleen maar genieten van alle indrukken die op je af komen!

Natuur, steden en dorpen

Tijdens je groepsrondreis Noorwegen heb je genoeg ruimte om de natuur, steden en dorpen te ontdekken. De natuur is zo divers dat je je geen moment verveelt. Alleen al vanuit de bus vergaap je je aan de meest spectaculaire uitzichten! Maar tijdens de excursies ga je de gletsjers, bergen, fjorden, meren en watervallen natuurlijk van veel dichterbij bekijken… Als je het aandurft, kun je zelfs een wandeling over een gletsjer maken. Hoofdstad Oslo mag eigenlijk ook niet ontbreken, met gezellige pubs, kroegen en restaurants. De hoofdstraat van Oslo leidt je rechtstreeks naar het parlement en koninklijk paleis, waar je de wisseling van de wacht kunt zien. Of bezoek het Viking Scheepvaartmuseum: hier leer je alles over de Vikingen en hun veroveringen. Vanaf de skischans ‘Holmenkollen’ heb je een spectaculair uitzicht over de stad.

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Noorwegen?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.