Bekijk meer reizen naar Noorwegen

  

Naar Noorwegen met kinderen? Het land is over het algemeen erg op kinderen gericht. Er zijn talloze attractieparken, themaparken en waterparken. Op wintersport? Neem ze dan ook gerust mee: er zijn vaak aparte skigebiedjes voor de kleinsten! Of ga gletsjers beklimmen, kanoën, zwemmen, wolven spotten of op elandsafari; Noorwegen is één grote speeltuin. Liever een complete wintervakantie Noorwegen? Dat kan natuurlijk ook!

Noorse pretparken

Net als Nederland kent Noorwegen talloze pretparken. Eén van de beroemdste pretparken is wel de Noorse variant van Legoland. Zowel jong als oud kan hier zijn hart ophalen! Meer van de adrenaline? De echte waaghalzen gaan naar het attractiepark ‘Tusenfryd’ vlakbij Oslo. Hier kun je onder andere een ritje maken in de meest spectaculaire achtbaan van Scandinavië! Zijn jouw kids echte waterratjes? Dan maak je ze zeker blij met een dagje Bo Sommarland: het grootste waterpark van Scandinavië. Hier kunnen ze zich de hele dag vermaken met de ene na de andere glijbaan.

Noorwegen met kinderen: wintersport

Wist je dat je in Noorwegen heel goed met kinderen op wintersport kunt? Of het nou om kleuters, peuters of tieners gaat. Voor de allerkleinsten, die nog niet kunnen skiën, zijn er speciale crèches. En als ze wat ouder zijn kunnen ze mee skiën in een miniklasje. Of sleeën in de sneeuw. In Geilo is er voor jonge kinderen een apart skigebiedje en is er toezicht op kinderen. In Hemsedal kunnen kinderen zich helemaal uitleven in het sneeuw- en skipark Lynxland.

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Noorwegen?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisadvies op maat voor je.