Bekijk meer reizen naar Schotland

 

De grillige kustlijnen, vredige vissersdorpjes en verlaten stranden van Schotland lenen zich uitstekend voor het maken van actieve reizen. Hou je van raften over wilde rivieren of ben je juist fervent wandelaar en is wandelen in Schotland echt iets voor jou? Zet dan koers naar dit prachtige land en laat je verrassen… O ja, en wat dacht je van fietsen in Schotland?

Wandelen door de natuur

Even weg van alle drukte? In Schotland is het heerlijk uitwaaien! Maak wandelingen langs kilometerslange rivieroevers of trek een middag door de bergen. Het land is rijk aan voetpaden, dus aan wandelmogelijkheden geen gebrek. De talloze weilanden, bossen, diepe lochs en vele kastelen liggen alvast op je te wachten…

Actieve reizen Schotland: met de auto

In alle vrijheid genieten van de imponerende Schotse natuur? Maak dan een autorondreis door Schotland! Je verblijft één of twee dagen in een Schots plaatsje om vervolgens door te rijden naar een nieuwe bestemming. je hoeft vervolgens alleen nog maar te genieten van de voorbijtrekkende bergmeertjes, kletterende watervallen en eeuwenoude kastelen. Je maakt je actieve reizen Schotland helemaal compleet door de Ben Nevis te beklimmen of een trektocht te maken over de West Highland Way, een van de meest bekende langeafstandspaden in het land!

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Schotland?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.