Bekijk meer reizen naar Schotland

 

Om het land van de doedelzakken goed te leren kennen, kun je het beste een rondreis Schotland maken. Ga op zoek naar het monster van Loch Ness of bezoek één van de eeuwenoude kastelen. Schotland is populair vanwege de mooie natuur en de rust die het land uitstraalt. Denk bijvoorbeeld aan de hooglanden, bergen, dalen en meren. Deel je je reiservaringen het liefst gelijk met anderen? Dan is groepsrondreizen Schotland misschien wel iets voor jou.

Rondreis Schotland: op de fiets?

Wil je een actieve vakantie? Ga dan eens per fiets op rondreis door Schotland! Op deze manier geniet je van de prachtige Schotse natuur en kun je overal even stoppen. Tijdens je fietstocht kijk je je ogen uit. Authentieke Schotse dorpjes, kerken, kathedralen, meren, watervallen en Schotse bossen wisselen elkaar af. Met de fiets kom je misschien wel op plekjes waar je andere niet zo snel zou komen!

De hoogtepunten van Schotland

Schotland zit boordevol bezienswaardigheden en historische steden. Een rondreis is een goede manier om zoveel mogelijk hoogtepunten te zien. De stad die je eigenlijk niet mag overslaan, is Edinburgh. Hier vind je één van de bekendste bezienswaardigheden van Schotland: Edinburgh Castle.

Andere bezienswaardigheden die je zeker niet mag overslaan tijdens je rondreis Schotland:

  • Beroemde Alnwick Castle uit de Harry Potter films
  • Loch Ness
  • Fort William
  • Ben Nevis, de hoogste berg van Groot-Brittannië
  • Grampain Mountains
  • Inverness
Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Schotland?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisadvies op maat voor je.