Kun je je reis na boeking nog wijzigen?

Nadat je je persoonsgegevens hebt ingevuld en hebt aangegeven te willen boeken, is de boeking definitief gemaakt. Indien je wilt wijzigen, dan kun je contact met ons opnemen. Hou er rekening mee dat er wijzigingskosten in rekening gebracht kunnen worden. Wij raden je aan altijd de touroperatorvoorwaarden op de website van de ANVR te raadplegen. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door VakantieXperts aangeboden reizen (let op uitzonderingen).

Kun je je reis na boeking nog annuleren?

Nadat je je persoonsgegevens hebt ingevuld en hebt aangegeven te willen boeken, is de boeking definitief gemaakt. Indien je wilt annuleren, dan kun je ook contact met ons opnemen. Hou er rekening mee dat er annuleringskosten in rekening gebracht kunnen worden. Wij raden je aan altijd de touroperatorvoorwaarden te raadplegen. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door VakantieXperts aangeboden reizen (zie uitzonderingen). Indien je een annuleringsverzekering heeft afgesloten, raadpleeg dan de polisvoorwaarden van je verzekeringsmaatschappij om te zien of de gebeurtenis gedekt wordt.

Uitzonderingen bij wijzigingen en/of annuleringen

Bij lijndiensttickets, autohuur en losse hotels gelden de ANVR boekingsvoorwaarden en de voorwaarden van de leverancier.

Ben je op zoek naar een andere vraag? Bekijk onze overzichtspagina: Service & Vragen