Op Sri Lanka is de diversiteit groot. Maak een rondreis en ontdek de culturele koningsstad Kandy, de indrukwekkende theeplantages en mooie tropische regenwouden in het binnenland van Sri Lanka! Lees de praktische informatie van Sri Lanka voor een optimale voorbereiding van jouw reis!

Rondreizen door Sri Lanka

In een land als Sri Lanka is een rondreis dé ideale manier om het land te ontdekken. Ga naar de stad Kandy, waar je de Temple of the Tooth met een bewaarde tand van Boeddha vindt. Ook Sigiriya en Galle zijn echte highlights van het eiland. In Sigiriya ontdek je een imposante rots met daarop een historisch paleis. In Galle vind je een voormalig fort dat omgebouwd is tot een gezellig stadje met leuke winkeltjes en restaurants. Voor de dierenliefhebbers is het Udawalawe National Park een van de highlights die je gezien moet hebben!

Combineer jouw reis met de Malediven

Naast Sri Lanka nóg een bestemming ontdekken? Combineer dan Sri Lanka met de parelwitte koraaleilanden van de Malediven! Je kunt hier geweldig duiken én de bijzondere mantaroggen en walvishaaien spotten. Een onderwatercamera is dus een must om mee te nemen! Ook als je geen duikfan bent, is een afsluiter op de sprookjesachtige Malediven zalig!

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Sri Lanka?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisadvies op maat voor je.

– OF –

Bekijk onze mooiste reizen naar Sri Lanka