Suriname

Ontdek dit veelzijdige én kleinste land van Zuid-Amerika: van de Caribisch aandoende hoofdstad Paramaribo tot de wildernis van het Amazoneregenwoud.

Boek een zonvakantie Suriname

Een groot deel van de kleurrijke, multiculturele bevolking spreekt gewoon Nederlands. Lekker makkelijk! Trek door eeuwenoude plantagegebieden, rijstvelden of het regenwoud.

Vraag reisadvies op maat aan!


Bekijk meer reizen naar Suriname

 

Alles wat een vakantie in zich moet hebben, vind je in Suriname. De cultuur en het bijzondere Amazonegebied maken je verblijf in Suriname helemaal compleet. Of je nu voor een groepsreis Suriname, combinatiereis Suriname of gewone rondreis Suriname gaat. De oude plantages laten het rijke verleden zien. Het landschap is gevarieerd, met bergen, jungles en moerasgebieden. Kijk je ogen uit tijdens je vakantie Suriname!

Nederlandse invloeden

De Nederlandse sfeer is nog altijd voelbaar tijdens Suriname reizen. Geniet van de restanten uit de koloniale tijd! Vooral in Paramaribo staan nog veel huizen uit deze tijd. En natuurlijk spreken ze in Suriname de Nederlandse taal!

Natuur en cultuur

Met bergen, jungles en indianen heeft dit land veel te bieden op het gebied van natuur en cultuur. Bezoek een plantage en ontdek de rijke geschiedenis of ga op zoek naar de Marrons in de oerwouden van Suriname. Ontdek het mangrovebos in Bigi Pan of zoek de reuzenschildpadden in het Galibi reservaat.

Naar Suriname reizen

Suriname reizen betekent over het algemeen geen strandvakantie. De meeste mensen die op vakantie gaan in Suriname maken er een actieve natuurvakantie van, afgewisseld met rustmomenten. Je kunt met reisgezelschap of individueel de lodges bezoeken in de binnenlanden en de regenwouden.

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Suriname?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisadvies op maat voor je.