De Canarische Eilanden; elk eiland heeft zijn eigen charme en karakter. Zo kun jij jouw eiland kiezen dat precies aan al jouw wensen voldoet! Wij hebben een Top 5 gemaakt van de populairste eilanden! Wil jij meerdere eilanden in één vakantie bezoeken? No problem. Boek je reis direct online of laat een reis op maat maken!

Ontdek meer Canarische Eilanden

5. La palma; hét wandeleiland

Het groenste Canarische Eiland! Dit is een paradijs voor wandelaars en rustzoekers. Hier vind je onder andere de kraterrand van Caldera de Taburiente! Deze krater heeft een omtrek van 28 kilometer en is daarmee de grootste van de wereld. Boek je vakantie naar La Palma.

La Palma

4. Lanzarote; de mooiste nationale parken

Bezoek vooral het Nationaal Park Timanfaya; het heeft een prachtig landschap dat je doet denken aan een maanlandschap. Maar het eiland Lanzarote kent nog meer bijzondere natuurlandschappen. Wat dacht je van de palmenvallei bij Haría of de zoutpannen van Janubio! Boek je vakantie naar Lanzarote!

Lanzarote

3. Fuerteventura; dé meeste en mooiste zandstranden

Een waar strandparadijs! Het eiland van de sterke (fuerte) wind (ventura) is dé strandbestemming van de Canarische Eilanden. Op geen van de andere 5 eilanden vind je meer en mooiere zandstranden dan hier! 1 van de mooiste stranden vind je in de badplaats Corralejo. Achter dit zandstrand vind je namelijk ook een natuurpark. Dit gebied heet El Jable en bestaat uit een woestijnachtig stuiflandschap. Boek je vakantie naar Fuerteventura.

Fuerteventura

2. Gran Canaria; één van de populairste zonbestemmingen

Je bent hier zeker van een zonovergoten vakantie! Er valt weinig regen, de zon schijnt bijna altijd en het is aangenaam warm: tussen 20 °C in de winter en 30 °C in de zomer. Ga naar het zuiden van Gran Canaria en bezoek het 600 meter brede, woestijnachtige duingebied van Maspalomas. Ga je meer naar het noorden dan tref je een gevarieerde kustlijn die bestaat uit zwarte lavastranden, rotsstranden en zandstranden. Boek je vakantie naar Gran Canaria.

Gran Canaria

1. Tenerife; het grootste én meest veelzijdige eiland

Onze topper van de Canarische Eilanden! Je vindt er bruisende badplaatsen, zoals Costa Adeje, Playa de las Américas en Los Cristianos. Maar ook de El Teide, de hoogste berg van heel Spanje! De 3718 meter hoge El Teide kun je niet missen als je vliegtuig in de buurt van Tenerife komt. De El teide is zelfs hoger dan de toppen van de Sierra Nevada op het Spaanse vasteland. Boek je vakantie naar Tenerife.

Tenerife

Zin in een vakantie naar de Canarische Eilanden?

Kun jij niet wachten om de Canarische Eilanden te (her)ontdekken? Of laat een ReisXpert een onvergetelijke reis naar de Canarische Eilanden op maat samenstellen. Kom langs of maak een afspraak!

Maak een afspraak!

Commentaar is niet beschikbaar