Vacature: Reisverkoper

VakantieXperts Bennekom, sinds 1994 het leukste reisbureau in hartje Bennekom. Wij staan bekend om onze persoonlijke service en veelervaring in het adviseren en verkopen van de mooiste reizen voor onze klanten uit Bennekom/Ede/Wageningen en omstreken en natuurlijk de rest van Nederland.

Geen dag is hetzelfde, wij ontvangen de reisaanvragen via telefoon, mail, whatsapp en onze website. Veel van onze

klanten weten ons ook te vinden in onze winkel op de Kerkstraat 1f in Bennekom, voor een persoonlijk gesprek en dat maakt onze werkdag leuk en afwisselend.

Naast de standaard pakketreizen, is het ook onze passie om voor jong en oud, klein of groot gezelschap een mooie reis op maat samen te stellen.

Wij zoeken op korte termijn een gemotiveerde fulltime en/of parttime reisverkoper met een flexibele instelling en een koffer vol reiservaring.

Wij bieden een salaris volgens CAO in overeenstemming met je opleiding en werkervaring. Vakantiedagen volgens CAO Reiswerk, korting op je eigen reizen, een doorlopende reis- en annuleringsverzekering tegen een scherpe premie voor jou en je evt. partner en inwonende kinderen. Leuke studiereizen en ben je jarig op je werkdag een halve dag vrij.

Ben jij de enthousiaste reisspecialist, die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, stuur dan je motivatie met CV naar c.ijkhout@vx.nl of bel 0318-420202 en vraag naar Corina.

126052c8-4b01-417c-8dc2-ad58a75404c6_thumb1920
Bennekom-VakantieXperts-logo-staand
Expertise VX