Vietnam

Een rondreis door Vietnam biedt je de ideale mogelijkheid om het land met al zijn bezienswaardigheden te ontdekken. Serene tempels en pagoden, prachtige heuvellandschappen, heerlijke palmstranden, bergdorpjes, de Mekong Delta en Halong Bay, maar ook miljoenensteden als Hanoi en Ho Chi Minh City. Met een zorgvuldig samengestelde rondreis door Vietnam,  kunt je op een bijzondere manier kennis maken met de veelzijdigheid van dit prachtige land. 

Neem contact met ons op!

Uitgebreid aanbod rondreizen in Vietnam

Vietnam heeft alle ingrediënten voor een fantastische rondreis. Voor degenen die geen genoeg kunnen krijgen van het bijzondere Azië, en meer willen zien dan Vietnam, is er de mogelijkheid om een combinatiereis te maken. Tijdens zo’n combinatiereis bezoek je niet alleen Vietnam, maar zullen ook buurlanden als bijvoorbeeld Laos, Myanmar, Cambodja of Thailand worden bezocht. Tijdens jereis is er daarnaast altijd reisleiding aanwezig, die je alles kan vertellen over het land dat je bezoekt en de bijzondere reis die je maakt.

Hoogtepunten rondreis Vietnam

Een rondreis Vietnam is een reis vol variatie en hoogtepunten. Wij hebben een aantal bezienswaardigheden die je tijdens je rondreis kunt bezoeken, op een rijtje gezet:

Ho Chi Minh
In het vroegere Saigon kunt u de invloeden van uiteenlopende culturen goed terugzien. Bijvoorbeeld in de  Franse architectuur en de Chinese wijk van Ho Chi Minh. Tussen de drukte van de talloze scooters vindt u verschillende tempels waar u even tot rust kunt komen. 

Halong Bay
In het noorden van het land vindt u Halong Bay. Een sprookjesachtige baai. waar bijna 2000 kalkstenen eilanden boven het water uitrijzen. U kunt Halong Bay verkennen per boot en er zijn talloze mogelijkheden om te snorkelen, duiken, zeilen of surfen.  

Hué
Bezoek de oude keizerlijke hoofdstad van Vietnam, Hué. De grootse bouwwerken uit de Vietnamese historie zijn hier te zien. De Verboden Paarse Stad, het voormalige paleis, herinnert aan een glorieus verleden. De keizerlijke graftombes langs de Parfumrivier, zijn goed te bereiken per fiets of per boot.

Zuid-Vietnam
Reis naar Tay Ninh, om een unieke Cao Dai-ceremonie bij te wonen. Of bezoek het tunnelcomplex van Cu Chi van waaruit de Vietcong opereerde. De stad Hoi An staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Bezoek de kleurrijke markt of de vele monumenten die een goed beeld geven van het Vietnam van vroeger.

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Vietnam?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.