Onze reistip:
Een 8-daagse autorondreis naar de Azoren incl vlucht en huurauto boek je al vanaf €924 p.p.

Welk dier, welk Nationaal Park of welk natuurverschijnsel zou jij wel eens in het echt willen zien? De geisers en blauwe meren van IJsland bijvoorbeeld, of de Big 5 van Zuid-Afrika. En wat dacht je van een roadtrip langs meerdere Nationale Parken van Canada?

Kunnen we je helpen om de wildlife-vakantie van je dromen te vinden en te boeken? Wij maken graag een vrijblijvend reisvoorstel waarin we het maximale uit jouw vakantiebudget halen.

Neem contact met ons op

 

Wildlife en natuur hand in hand

Vakanties met als thema Wildlife & Natuur winnen steeds meer aan populariteit. Tijdens deze vakanties staan de relaties tussen klimaat, bodem, planten, dieren en mensen centraal. Door dieren in het wild te spotten, beleef je spannende en indrukwekkende ontmoetingen met dieren in hun eigen natuurlijke leefomgeving.

Waar naar toe om wilde dieren te spotten?

De beste landen om dieren in het wild te spotten zijn Australië, Nieuw-Zeeland, Brazilië, Argentinië, Sri Lanka, India, Thailand en natuurlijk vele landen uit Afrika, zoals Kenia, Tanzania, Zuid-Afrika en Namibië. Maar ook in Europa hebben heel wat interessante diersoorten een thuis gevonden. Vaak dichter bij huis dan je zou verwachten. Sommige komen nog veel voor, andere worden weer met uitsterven bedreigd. Denk bijvoorbeeld eens aan bruine beren in Zweden, apen in Gibraltar, paarden in Frankrijk, flamingo’s in Zuid-Portugal en wolven in Noord-Spanje en Noord-Portugal. Ook op zee valt er nog veel te zien: dolfijnen bij de Canarische Eilanden en walvissen bij IJsland en Madeira. En vergeet ook het Amazone-gebied in Brazilië en Colombia niet. Hier leeft 10% van alle plant- en diersoorten ter wereld. Maak een tour met een gids door de Amazone of met een bootje over het water en je gaat je ogen uitkijken!

 

Op zoek naar een onvergetelijke wildlife en natuurvakantie?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.

De ‘wildste’ bestemmingen

Dit zijn de favoriete wildlife- en natuurbestemmingen van onze klanten

Gnoe's in Tanzania
Tanzania

 

Kangoeroes in Australië bij zonsondergang
Australië

 

Zuid-Afrika
Zuid-Afrika

 

Jasper National Park
Canada

 

 

Een waterval in Suriname
Suriname

 

het Sete Cidades meer op de Azoren
Azoren

 

IJsland per huurauto
IJsland

 

Ipanema en Copacabana Beach in Rio de Janeiro
Brazilië