Onze reistip:
Een 5-daagse safari door Krugerpark boek je vanaf  €425 p.p.

Maak jouw reis naar Zuid-Afrika extra bijzonder met onze leukste bouwstenen Zuid-Afrika. Verrijk jouw Zuid-Afrika reis met een tocht door natuurparken, zoals het beroemde Krugerpark, of met een mountainbike tocht door de wijnvelden. Laat je inspireren door onze mooiste bouwstenen.

Vraag reisadvies op maat aan!

Tip: maak eenvoudig online een afspraak in één van onze reisbureaus. Wij hebben dan alle tijd voor je om samen met jou de vakantie naar Zuid-Afrika van je dromen te vinden!


Bekijk meer reizen naar Zuid-Afrika

 

Zuid-Afrika bouwstenen: van slapen op een boerderij tot een spannende safari

Op zoek naar nét die ene excursie om je rondreis Zuid-Afrika te verrijken? Op deze pagina vind je een verzameling van de mooiste excursies en accommodaties. Maak een bijzondere overnachting midden tussen de wilde dieren, in een struisvogelboerderij of slaap een nachtje bij een Zuid-Afrikaanse boer. Spot de ‘big five’ tijdens een spannende safari Zuid-Afrika of ga wijn proeven bij een lokale wijnboer. Fanatieke wandelaars trotseren de indrukwekkende Drakensbergen en dierenliefhebbers gaan walvissen spotten tijdens een bootsafari. Maak je keus! Bekijk ook onze highlights Zuid-Afrika om niets te missen van dit mooie land en onze praktische informatie Zuid-Afrika om goed voorbereid op reis te gaan! 

Op zoek naar een onvergetelijke vakantie naar Zuid-Afrika?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.