Onze reistip:
Een 16-daagse rondreis van Kaapstad naar Windhoek boek je vanaf  €3750 p.p.

Wil je jouw rondreis Zuid-Afrika verrijken? Combineer je reis dan met één van de omringende landen. Bijvoorbeeld Zimbabwe met de spectaculaire Vicoria Falls of de witte zandstranden van Mozambique. Zuid-Afrika reizen heeft nog zoveel meer in petto! Of maak je keus uit onze Bouwstenen Zuid-Afrika. Jouw reis naar Zuid-Afrika kan bijna beginnen! Met onze praktische informatie Zuid-Afrika en onze highlights Zuid-Afrika mis je niets van het land tijdens jouw reis en ga je goed voorbereid op pad.  

Vraag reisadvies op maat aan!

Tip: maak eenvoudig online een afspraak in één van onze reisbureaus. Wij hebben dan alle tijd voor je om samen met jou de vakantie naar Zuid-Afrika van je dromen te vinden! 


Bekijk meer reizen naar Zuid-Afrika

 

Wil je jouw rondreis Zuid-Afrika verrijken? Combineer je reis dan met één van de omringende landen. Bijvoorbeeld Zimbabwe met de spectaculaire Victoria Falls of de witte zandstranden van Mozambique. Zuid-Afrika reizen heeft nog zoveel meer in petto! Of vul jouw reis aan met één van onze Bouwstenen Zuid-Afrika.

Combinatiereis Zuid-Afrika: Namibië of Botswana

Combinatiereis Zuid-Afrika? Bijzondere volkeren, rode zandduinen, canyons en afwezigheid van massatoerisme: de ingrediënten van buurland Namibië. Het land kent de laagste bevolkingsdichtheid van Afrika en dat terwijl het 20 keer zo groot als Nederland is… Maar ook buurland Botswana is het bezoeken waard. Grootste blikvangers? De herbergzame Kalahari-woestijn en de Okavanga Delta. Deze beroemde delta is vanaf hoog in de lucht te zien en bestaan uit kronkelende rivieren, drassig moerasland en lagunes vol met lelies.

Mozambique of Zimbabwe

Naast het afwisselende landschap en de nationale parken, heeft Zimbabwe nog een belangrijke troef in handen: de spectaculaire Victoria Falls! Van meer dan 100 meter hoogte klettert deze waterval naar beneden. Je kunt hem van bovenaf bekijken per helikopter, maar je kunt ook kiezen voor romantische cruise. Mozambique vormt een interessante combinatie met Zuid-Afrika vanwege de parelwitte zandstranden en het bontgekleurde koraalrif. Neem een duik en laat je fascineren door de mysterieuze onderwaterwereld!

Op zoek naar een onvergetelijke vakantie naar Zuid-Afrika?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.