Deze reis is inclusief:

  • verblijf in Sefapane Lodge
  • excursies
  • maaltijden volgens beschrijving

Highlights van deze reis:

  • Game drive in Krugerpark
  • Big five
  • Hazyview
  • Panorama-route

Bekijk hier de Reisdetails

Deze 8-daagse autoreis vormt de ultieme Krugerpark-ervaring! Afhankelijk van de door jouw gekozen accommodaties, bezoek je diverse delen van het Krugerpark, waardoor je het park van verschillende kanten te zien krijgt. Je zult je verbazen over de diversiteit in begroeiing en wildleven binnen het park.

Dag 1: Nelspruit › Malelane 
Je haalt de huurauto op en rijdt naar jouw eerste accommodatie, gelegen in of net buiten het zuidelijke gedeelte van het Krugerpark, afhankelijk van jouw gekozen categorie accommodatie. Dit park is de thuishaven van de Big Five: olifant, leeuw, buffel, luipaard en neushoorn. Het spotten van deze prachtige dieren staat bij veel mensen bovenaan hun wensenlijstje!

Dag 2: Malelane 
Vandaag sta je vroeg op, je bent misschien maar één keer in je leven in het beroemde Krugerpark! Afhankelijk van jouw gekozen accommodatie zijn er wel of geen activiteiten inbegrepen bij jouw verblijf, kun je activiteiten ter plaatse bijboeken of op eigen houtje op pad gaan. Het rijden door het Krugerpark met jouw eigen auto is een leuke ervaring. Je kunt zelf de dieren spotten in jouw eigen tempo en er zijn talloze picknickplaatsen waar een mogelijkheid is om even de benen te strekken. Wellicht spot je vandaag al de witte neushoorn die voornamelijk hier in het zuiden van het Krugerpark voorkomt.

Dag 3: Malelane › Krugerpark 
Met een oppervlakte van bijna 20.000 vierkante kilometer is het Krugerpark één van de grootste wildparken van Afrika. Je rijdt vandaag richting het centrale deel van het Krugerpark, dat de overgang tussen het ‘drukke’ zuiden en het veel rustigere noorden vormt. Je zult hier de komende twee nachten verblijven. In dit gedeelte van het park vind je vele leeuwen, maar kijk je ook uit naar bijvoorbeeld luipaarden en hyena’s, die hier in groten getale te vinden zijn.

Dag 4: Krugerpark 
Vandaag ga je op pad met je eigen auto of neem je deel aan een van de activiteiten van jouw lodge (afhankelijk van jouw accommodatiekeuze). Als je zelfstandig op pad gaat, volg dan de kleine weggetjes richting de waterpoelen, waar vaak veel wilde dieren te zien zijn. Houd je camera bij de hand, wie weet krijg je vandaag de volledige Big Five voor de lens!

Dag 5-6: Krugerpark 
Op dag 6 rijd je naar jouw volgende gekozen accommodatie in of nabij het Krugerpark, waar je de komende twee nachten verblijft. Jouw route door het Krugerpark is een ware safari op zich! Het Krugerpark vormt de thuisbasis van vele soorten roofvogels en huisvest tevens grote aantallen olifanten. Kijk je ook uit naar de kleinere dieren als een wrattenzwijn, stokstaartje of stekelvarken. Wie weet kom je een hyena tegen of een roedel wilde honden; ze kunnen zomaar uw pad kruisen. Afhankelijk van de lodge waar je verblijft, kunnen safariactiviteiten inbegrepen zijn. Indien deze niet zijn inbegrepen dan heb je weer de kans om met jouw eigen auto het wonderschone Krugerpark te verkennen.

Dag 7: Krugerpark › Hazyview
In ongeveer drie uur rijd je vandaag naar Hazyview. Haast je niet, het eerste deel van jouw route spot je wellicht nog interessant wild. Hazyview is een kleine plaats die zijn naam dankt aan de nevel die het gebied, voornamelijk zomers, bedekt. Je bevind je hier dichtbij de beroemde Panorama Route met bezienswaardigheden als Blyde River Canyon, Pilgrim’s Rest en Bourke’s Luck Potholes.

Dag 8: Hazyview › Nelspruit
Aan alle mooie dingen komt een einde… Na het ontbijt rijd je terug naar de luchthaven van Nelspruit, waar je de auto weer inlevert .

Meer informatie of een reisadvies op maat?
Bovenstaande reisbeschrijving is een voorbeeld van een bestaande reis. Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.

Jouw voordelen:

  • Binnen 24 uur een reactie (m.u.v. zon- en feestdagen)
  • Gegarandeerd persoonlijk advies van een Xpert
  • Dit advies is kosteloos en vrijblijvend!

Blogs