Onze reistip:
Een 13-daagse autorondreis Wonderlijke Tuinroute boek je vanaf  €1525 p.p.

Ontdek het adembenemende Zuid-Afrika. Met onze rondreizen door Zuid-Afrika kom je langs de meest bijzondere plekken, prachtigste natuurgebieden en kom je misschien wel oog in oog te staan met ’the big five’. 

Vraag reisadvies op maat aan!

Tip: maak eenvoudig online een afspraak in één van onze reisbureaus. Wij hebben dan alle tijd voor je om samen met jou jouw rondreis Zuid-Afrika van je dromen te vinden! 


Bekijk meer reizen naar Zuid-Afrika

 

Zuid-Afrika reizen? Spot de ‘big five’ vanuit een luxe touringcar tijdens je safari Zuid-Afrika of ga met een ranger te voet op zoek naar wild. Dompel je onder in het Afrikaanse leven in één van de townships of bezoek het bruisende Johannesburg, de grootste stad van Zuid-Afrika. Per auto, camper of misschien wel een indrukwekkende combinatiereis Zuid-Afrika: aan jou de keus!

Groepsreis… of toch zelf met de camper

Rondreis Zuid-Afrika? Dat kan op veel manieren. Bijvoorbeeld door het huren van een auto, want zo heb je zelf de touwtjes in handen. Wil je een extra stop maken? Of iets langer bij een bezienswaardigheid stil staan? Je deelt zelf je dag in! Daarnaast is autorijden in Zuid-Afrika helemaal niet moeilijk dankzij de goede infrastructuur en bewegwijzering. Iets meer comfort? Dan kun je ook kiezen voor een camper. Of ga voor een groepsreis: een ervaren gids leidt je per luxe touringcar langs de mooiste plekjes van Zuid-Afrika. Samen met je medereizigers doe je de mooiste ervaringen op! Ga goed voorbereid op weg met onze praktische informatie Zuid-Afrika

Rondreis Zuid-Afrika: wilde dieren spotten!

Niet over te slaan tijdens een rondreis Zuid-Afrika: wilde dieren spotten! Bijvoorbeeld in het bekendste en oudste nationale park van Zuid-Afrika: Krugerpark. Op een oppervlakte half zo groot als Nederland, leven 150 soorten zoogdieren en 500 vogelsoorten. Ook de bekende ‘big five´ is hier te vinden: de olifant, neushoorn, leeuw, luipaard en buffel. Je spot ze tijdens een georganiseerde tour met een gids of wanneer je zelf op pad gaat per huurauto. Daredevils kunnen ook met een bewapende ranger te voet op zoek naar wild… Het Krugerpark is slechts één van de 20 nationale parken die het land rijk is! Bekijk meer highlights Zuid-Afrika en sla geen enkel mooi plekje over! 

Van bruisend metropool tot township

Heb je alle wilde dieren gespot die op je lijstje stonden? Rijd dan ook eens door een aantal interessante steden. Bijvoorbeeld Pretoria, een rustige en stijlvolle stad met mooie boulevards en historische gebouwen. Drukker is het in Johannesburg. Dit bruisende metropool barst van de musea, bezienswaardigheden en restaurants, maar heeft het stadsdeel Soweto als groot contrast. Dit township is een mix van krottenwijken, gerenoveerde straten en Afrikaans straatleven. Kaapstad heeft als pareltjes de Tafelberg en Cape Point. Cape Point is het meest zuidwestelijke puntje van Zuid-Afrika en biedt een fantastisch uitzicht over de oceaan! Wij hebben voor jou de mooiste bouwstenen Zuid-Afrika, zo weet je zeker dat jouw reis compleet is! 

Op zoek naar een onvergetelijke vakantie naar Zuid-Afrika?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisadvies op maat voor je.