Onze reistip:
Een 15-daagse camperreis Afrika Avontuur boek je vanaf  €1949 p.p.

Stap middenin het decor van je favoriete Animal Planet-documentaire in Zuid-Afrika! Tijdens een safari kom je oog in oog te staan met Afrika’s beroemdste inwoners. Bijvoorbeeld in het Krugerpark, dat jaarlijks honderdduizenden bezoekers trekt. Een echte avonturier? Dan kun je ook te voet de wildernis in trekken.

Vraag reisadvies op maat aan!

Tip: maak eenvoudig online een afspraak in één van onze reisbureaus. Wij hebben dan alle tijd voor je om samen met jou de vakantie naar Zuid-Afrika van je dromen te vinden! 


Bekijk meer reizen naar Zuid-Afrika

 

Stap middenin het decor van je favoriete Animal Planet-documentaire! Tijdens een safari kom je oog in oog te staan met Afrika’s beroemdste inwoners. Bijvoorbeeld in het Krugerpark, dat jaarlijks honderdduizenden bezoekers trekt. Een echte avonturier? Dan kun je ook te voet de wildernis in trekken…Waar gaan jouw Zuid-Afrika reizen heen?

Safari Zuid-Afrika: auto, bus of toch te voet?

Een safari kan per auto, bus en zelfs per voet. De meeste mensen kiezen voor een game drive: een safari per auto. Of het nou een open jeep of een 4WD is.’s Ochtends of ’s avonds tegen de schemering gaan jullie op pad: dan zijn de dieren het meest actief. Een ervaren ranger vertelt je tijdens een 3 uur durende safari alles over de dieren, het park en de natuur. Ook helpt hij je bij het spotten van de ‘big five’. Nog niet avontuurlijk genoeg? Dan kun je ook mee op ‘bushwalk’. Met een bewapende ranger ga je te voet de wildernis in. Misschien kom je wel oog in oog te staan met een olifant of luipaard! Wil jij liever een combinatiereis Zuid-Afrika? Ook die hebben wij voor jou geselecteerd.

Het Krugerpark: walhalla voor de safari

De beste plek voor een safari Zuid-Afrika? Dat is ongetwijfeld het Krugerpark! Maar liefst 150 zoogdieren hebben hier hun thuisbasis, waaronder de ‘big five’: de olifant, neushoorn, leeuw, luipaard en buffel. Het park is half zo groot als Nederland en varieert van oneindige savannes tot dichte wouden. Jaarlijks komen er honderdduizenden bezoekers op af. Olifantenfanaat? Dan is het Addo Elephant National Park misschien meer iets voor jou. De naam verklapt het al: hét olifantenreservaat van Zuid-Afrika. En dit zijn slechts 2 van de 20 wildparken die het land rijk is… Met onze bouwstenen Zuid-Afrika maak jij jouw reis compleet en mis je niets van Zuid-Afrika. Lees ook onze highlights Zuid-Afrika en praktische informatie Zuid-Afrika.

Op zoek naar een onvergetelijke vakantie naar Zuid-Afrika?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisadvies op maat voor je.