Bekijk meer reizen naar Zweden

Kamperen in Zweden

Naar Zweden reizen? Ontdek de mooiste plekken van Zweden en geniet van een ontspannen vakantie op een camping. De ideale manier om middenin de natuur te staan! Ga wandelen in de bossen, bezoek de prachtige plaatsen of duik in het verleden van de Vikingen. Een familievakantie Zweden op de camping iets voor jou?

Mogelijkheden te over als het om campings in Zweden gaat. Wil je in de bergen op de camping staan? Of hou je juist van water? Dan zet je je tentje gewoon op een camping aan de zee of aan een meertje. Of misschien wel middenin een ruig bos. De meeste campings zijn het hele jaar open. Neem jij je eigen kampeermaterialen mee? Het huren van een tent, kampeerhut of typisch Zweedse stuga kan natuurlijk ook!

Campingkaarten op de Zweedse camping

Voor een verblijf op een Zweedse camping heb je een lidmaatschapskaart nodig. De bekendste Zweedse kaart is de Scandinavische campingkaart. Deze kaart kun je gratis krijgen, maar je hebt wel een zegel nodig voor het lopende jaar (ca. 13 euro). Met deze kaart kun je in- en uitchecken en profiteer je van een aantal aanbiedingen. Op bepaalde campings kun je ook met de internationale campingkaart terecht.

Kampeerhutten

Iets meer comfort tijdens het kamperen? Huur dan een kampeerhut op een camping en geniet van een ontspannen vakantie! Je verblijft in eenvoudige huisjes, waarbij je gebruik maakt van de faciliteiten van de camping. Alles staat klaar bij aankomst op de camping, dus je hoeft niet met je eigen tent te slepen. Reis je met kinderen? Dan is dit dé manier om te kamperen met het hele gezin!

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Zweden?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.