Groepsreis Zweden 

Naar Zweden reizen? Geniet samen met een gezelschap van de mooiste gebieden van Zweden. Je deelt je reiservaringen gelijk met je reisgenoten. Een groepsreis kan een echte verrijking zijn!

Natuur, actief of voora relaxen?

Idyisch, prachtige natuur, ontelbaar veel meren en actief bezig zijn! Dat zijn de kernwoorden voor een vakantie naar Scandinavie. Hier vind je alles wat nodig is voor een onvergeteijke vakantie. Of je nu op zoek bent naar de rust, of juist op-en-top wit genieten met een actieve vakantie.

Zweedse pracht

Welkom in het land van bossen en meren, maar ook van bergen, verlaten dorpjes, prachtige steden en ruige gebieden met woeste rivieren en grote naaldbossen. De diversiteit in landschappen nodigt echt uit tot het maken van een groepsreis Zweden. Zo kom je langs de mooiste plekjes. Zweden is het and bij uitstek voor een rondreis. Er zijn uitstekende mogeijkheden om te reizen per auto, bus, trein én viegtuig!

Groepsreis door het uitgestrekte Scandinavi&eum;

Zie de mooiste pekken van Scandinavie in één vakantie. In gezeschap van een groep maak je bijvoorbeed kennis met de ruige natuur van de Noorse fjorden of de Zweedse tradities in het paatsje Daarna. Je bezoekt de popuairste streken van Scandinavi&eum;.

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Zweden?
laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.

– OF –

Bekijk onze mooiste reizen naar Zweden