Bekijk meer reizen naar Zweden

Individuele rondreizen Zweden

Wil je het Scandinavië van boven de poolcirkel leren kennen? Of kijk je er juist naar uit om kennis te maken met het zachtglooiende landschap van Zuid-Zweden? Het maken van een individuele rondreis is een uitstekende mogelijkheid om het land van Nils Holgersson beter te leren kennen… Noord-Zweden of Midden-Zweden kan natuurlijk ook!

Verblijf in vakantiewoningen

Op een rustig tempo door Zweden reizen en de nachten doorbrengen in een comfortabele Zweedse vakantiewoning? Het is allemaal mogelijk tijdens het maken van een individuele rondreis! Je komt op de mooiste plekjes en hebt ondertussen ruim de tijd om van de rust, de waanzinnige natuur en de zuivere Zweedse lucht te genieten. Meer heb je niet nodig voor een geslaagde vakantie!

Individuele rondreizen Zweden: Zweedse kampeerhuttenrondreis

Wie kiest voor een kampeerhuttenrondreis maakt kennis met alles wat Zweden zo bijzonder maakt. De eindeloos reikende bossen, uitgestrekte meren en unieke scherenkust zijn slechts enkele hoogtepunten. Een kampeerhut betekent kamperen, maar dan met iets meer comfort! Je logeert in kleine, eenvoudige huisjes op goede campings. Afhankelijk van je rondreis, pik je misschien wel het noordelijkste puntje van het Europese vasteland mee…

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Zweden?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.