Bekijk meer reizen naar Zweden

Wintersport Zweden

Zweden reizen? Een goede plaats om naar toe te gaan voor je wintersport Zweden is Arefjallen. Het sneeuwzekere en kindvriendelijke skigebied biedt winterpret voor het hele gezin! Met blauwe luchten en een dikke laag sneeuw is een wintersportvakantie voor jong en oud geschikt. In totaal vind je in Arefjallen bijna honderd kilometers aan pistes. Langlaufers kunnen zich uitleven op ruim honderdtachtig kilometer loipes. Arefjallen ligt vlakbij een groot bevroren meer en biedt dus genoeg gelegenheid om naast het skiën te wandelen en schaatsen!

Perfecte combinatie met natuur in Zweden

Zweden is erg dunbevolkt. Daarom is de natuur nog puur en onaangetast. De bergen, rivieren en meren liggen buiten de bewoonde wereld en zijn ongerept. Ook moerassen, gletsjers en (bevroren)watervallen vind je in Zweden. Een schitterend decor voor een welverdiende wintersport! Pak de sneeuwmobiel en maak een tocht over de bevroren meren en dikke pakken sneeuw. Of maak een tocht in een hondenslee. Geniet van de rust en stilte om je heen tijdens een fikse wandeling in de natuur. Wil je skiën en genieten van de sneeuw, maar ook van de natuur? Dat kan met een wintersport Zweden!

Lapland: wintersportparadijs in Zweden

Wil je je mooiste wintersportvakantie beleven? Reis dan af naar Lapland! Zweeds Lapland in de winter is winterwonderland en je kunt hier optimaal genieten van het skiën, langlaufen en snowboarden. Of maak een tocht per hondenslee, maak een leuke rendierensafari of spot het noorderlicht! Zweden geeft je een ongekend gevoel van vrijheid en rust. Andere activiteiten die je wintersportvakantie compleet maken zijn o.a. een king crab safari en een bezoek aan het beroemde Zweedse ijshotel!

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Zweden?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.