Bekijk meer reizen naar Amerika

 

Florida met kinderen: Walt Disney World Resort

Een bezoek aan het Walt Disney World Resort is het grootste cadeau wat je je kinderen kunt geven. Het Walt Disney World Resort is namelijk niet zomaar een themapark, zoals we die in Nederland vinden. Het is een soort stad op zich van 120 vierkante km, met zelfs eigen politieagenten! Het Walt Disney World Resorts heeft 20 hotels, maar liefst 4 verschillende pretparken, 2 waterparken en ook nog eens 2 entertainmentcomplexen. Hier vind je ongelofelijk veel restaurants en winkels waar je heerlijk kunt shoppen. In het sportcomplex kun je je met je hele gezin helemaal uitleven tijdens het waterskiën, tennissen of paardrijden. Walt Disney World Resort biedt ongekende mogelijkheden voor een heerlijk familievakantie! Florida met kinderen? Dan is dit jullie bestemming!

De themaparken van Walt Disney World Resort

Walt Disney World Resort bestaat uit 4 verschillende themaparken. Ga terug in de tijd in het Magic Kingdom Park waar je kennis maakt met het verleden en waar de sprookjesfiguren op jou wachten. Een verademing voor kinderen en volwassenen beleven hun jeugd opnieuw. In het park neem je juist een kijkje in de toekomst en word je door het Spaceship meegenomen naar de ruimte. Of wat dacht je van de Disney’s Hollywood Studios waar je binnenstapt in de wereld van de showbusiness en film? De dierenliefhebbers halen hun hart op in het Disney’s Animal Kingdom Theme Park waar Afrika gewoon naar je toe komt en je oog in ook komt te staan met tijgers, olifanten, zebra’s en leeuwen….

Laat je entertainen in Florida en trakteer jezelf op verschillende concerten. Of je bezoekt het spektakel van Circque du Soleil, een adembenemende show met acrobatiek, livemuziek en de meest bijzondere effecten. Ook het entertainmentpark Disney’s BoardWalk is de moeite waard. Laat je vermaken door top entertainment, terwijl je aan het eten bent in één van de vele restaurants.

Op zoek naar een onvergetelijke reis naar Amerika?
Laat ons jouw reiswensen weten, dan maken wij een reisvoorstel op maat voor je.